Βούιξε το Buckingham! Στη «φόρα» η κρυφή συνάντηση της Diana με την Camilla λίγο πριν το φονικό τροχαίο!

Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Βούιξε το Buckingham! Στη «φόρα» η κρυφή συνάντηση της Diana με την Camilla λίγο πριν το φονικό τροχαίο!

Βούιξε κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε! 22 χρόνια μετά, βγήκε για πρώτη φορά στη "φόρα" η κρυφή συνάντηση που πραγματοποίησε η Diana με την Camilla λίγο πριν το φονικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή της αγαπημένης λαίδης.

Η Diana κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Κάρολο ήταν στοιχειωμένη από το φάντασμα της Camilla, του αληθινού έρωτα του πρίγκιπα ο οποίος έμελλε να εκπληρωθεί μετά το διαζύγιο του με την πριγκίπισσα.

Μάλιστα, ακόμα και στον μήνα του μέλιτος, ο Κάρολος είχε στο μυαλό του την Camilla, μιας και επέλεξε να φορέσει τα μανικετόκουμπα που του είχε κάνει δώρο.

Προκειμένου να βγάλει λοιπόν αυτόν τον "βραχνά" από την καθημερινότητά της, η Diana αποφάσισε να πλησιάσει την Camilla και να της προτείνει να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν για την παράνομη σχέση του ζευγαριού.

Οι paparazzi που φυσικά ακολουθούσαν παντού την Diana, "συνέλαβαν" τις δύο κυρίες στην κοινή έξοδό τους, ωστόσο όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, καμία από τις δύο δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Diana Camilla συνάντηση

Βούιξε το Buckingham! Η Camilla απατούσε τον Καρόλο και η Diana πήρε το αίμα της πίσω!

Βούιξε κανονικά ολόκληρο το Buckingham με τα νέα που κυκλοφόρησαν! Η Camilla απατούσε τον Κάρολο και η Diana πήρε επιτέλους το αίμα της πίσω!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ο Κάρολος να άφησε την Diana για την Camilla. Οι δυο γυναίκες δεν κατάφεραν ποτέ να συγκριθούν ούτε στην ομορφιά αλλά ούτε και στην αγάπη του κόσμου, με την Diana να παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο εκλεκτές γυναίκες στην καρδιά όλων των Βρετανών και όχι μόνο.

Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε "παγίδα" στη Diana και την ντρόπιασε!

Μία πληροφορία που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήρθε για να ταρακουνήσει το παλάτι. Αμέσως μετά το τέλος του γάμου του με την Diana, ο Κάρολος ξαναέφτιαξε τη ζωή του με την Camilla, μία γυναίκα που αυτή τη φορά ήταν αποδεκτή από την Ελισάβετ. Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση του ζευγαριού.

Η Camilla πριν τα φτιάξει με τον Κάρολο, ήταν παντρεμένη με τον Αndrew Parker-Bowles. Ο γάμος τους ωστόσο ήταν τοξικός μιας και ο Parker- Bowles απατούσε συνεχώς την Camilla. Εκείνη προκειμένου να πάρει εκδίκηση ξεκίνησε να βλέπει άλλους άνδρες, ανάμεσά του και ο μετέπειτα σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος. Όταν ο Αndrew Parker-Bowles έμαθε για τη σχέση της με τον απόγονο του θρόνου, ξεκίνησε να βγαίνει με την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Η Άννα γρήγορα κατάλαβε το σκάνδαλο στο οποίο είχε μπλεχτεί το όνομα της και έτσι προκειμένου να γλιτώσει την ντροπή αλλά και για να μην πληγωθεί, έληξε τη σχέση της με τον Andrew και αποφάσισε να μιλήσει στον Κάρολο. Έτσι του εξήγησε πως η Camilla δεν είχε τελειώσει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και τον αποτελείωσε με μία ατάκα που είχε πει η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο: «Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις».

Η αποκάλυψη αυτή δε φαίνεται να πτόησε τον Κάρολο ο οποίος λίγο αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Camilla.