Κωνσταντίνου και Ελένης: Αδιανόητο! Το original τραγούδι της σειράς είναι τσιγγάνικο! Ακούστε το για πρώτη φορά!

Σκάνδαλο με την κλοπή...

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αδιανόητο! Το original τραγούδι της σειράς είναι τσιγγάνικο! Ακούστε το για πρώτη φορά!

Αδιανόητο περιστατικό με το Κωνσταντίνου και Ελένης! Το original τραγούδι της σειράς είναι τσιγγάνικο! Ακούστε το για πρώτη φορά και θα μείνετε κι εσείς κάγκελο!

Το anthem στους τίτλους αρχής της σειράς ντύνεται μελωδικά από ένα εμβατήριο, η μουσική του οποίου έχει συνδεθεί στην Ελλάδα άμεσα με το "Κωνσταντίνου και Ελένης".

Για έναν Ισπανό από την άλλη, δεν είναι τίποτα παραπάνω από από το Espana Cani - Τσιγγάνικη Ισπανία, το διάσημο ορχηστρικό κομμάτι σε ρυθμό πάσο ντόμπλε του Πασκουάλ Μαρκίνα Νάρο. Το έργο γράφτηκε το 1921 και είναι σήμερα γνωστό και ως ο Ισπανικός Τσιγγάνικος Χορός.

Nα σας θυμίσουμε και ένα ακόμα θέμα μας που είχε κάνει πανικό.... Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο γόης της σειράς είναι ζευγάρι με πασίγνωστη ηθοποιό! Αυτό είναι το πρόσωπό της…

Ανατροπή με το τέλος του “Κωνσταντίνου και Ελένης»! Αυτό είναι το original επεισόδιο που χωρίζουν για πάντα «Βλαχάκη - Κατακουζηνός»!

Αυτό είναι το original επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" που χωρίζουν για πάντα "Βλαχάκη - Κατακουζηνός"! Ανατροπή με το τέλος της αγαπημένης σειράς!

Ο ιδιόρυθμος, Κωνσταντίνος Κατακουζηνός, περνάει το κατώφλι της κλινικής "Όψις", για να αφαιρέσει ένα "σπίλο". Σε καμιά περίπτωση, δεν φανταζόταν ότι θα συναντήσει τον εξωστρεφή και…άκρως αντίθετο χαρακτήρα του, Γεράσιμο Μαντούβαλο, αλλά και τους ημίτρελους φίλους του!

"Κωνσταντίνου και Ελένης": Τα δέκα τραγικά που έγιναν στην σειρά και δεν παρατήρησε κανείς! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Αυτό το επεισόδιο, είναι το 12ο, τη 2ης σεζόν, την επιτυχημένης σειράς Λίφτινγκ, που έκανε πρεμιέρα το 2000, λίγο μετά το φινάλε του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σε αυτό το επεισόδιο, κλείνει οριστικά η υπόθεση Κωνσταντίνου και Ελένης, αφού ο Κατακουζηνός, έχει πάρει διαζύγιο από την Ελένη Βλαχάκη, διεκδικεί το σπίτι, και προσπαθεί ακόμη να εκδόσει το θρυλικό του σύγγραμα, το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο…