Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Χάρης Ρώμας είχε σχέση με την απατεώνισσα Θεοδώρα! Στο «φως» η αλήθεια!

Είχε μιλήσει ανοιχτά ο ίδιος!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο Χάρης Ρώμας είχε σχέση με την απατεώνισσα Θεοδώρα! Στο «φως»  η αλήθεια!

Ο Χάρης Ρώμας είχε σχέση με την Θεοδώρα που υποδυόταν την απατεώνισσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Στο «φως» είχε βγει η αλήθεια.

Ο λόγος για την όμορφη και εθισμένη στον τζόγο γνωστή κάτοικο Αμαρουσίου που κατάφερε να φάει αρκετές χιλιάδες δραχμές από τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Χάρη Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού:

«Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν».

Από την εποχή εκείνη έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ποια είναι η ηλικία του σήμερα;

Κωνσταντίνου και Ελένης Χάρης Ρώμας σχέση

Χάρης Ρώμας: Μίλησε για την προσωπική του ζωή - «Είμαι σε μια σχέση που...»!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση που περνάει πολύ συντροφικά.

Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, αφού εκτός των προσωπικών του, έρχεται και πάλι στην τηλεόραση το «Καφέ της Χαράς».

ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μίλησε για όλα.

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η «Tζοάννα» σήμερα είναι αγνώριστη! Κάποτε ήταν η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου!

Σήμερα η «Τζοάννα» από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης είναι αγνώριστη. Κάποτε, όταν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 ήταν η «μοναδική αγάπη» του «Μάνθου».

Μπορεί να την είχαμε δει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο ο ρόλος που μας έχει μείνει στο μυαλό είναι της κοπέλας του γόη, της κωμικής σειράς.

Η Χρύσα Κοντογιώργου πλέον έχει αποσυρθεί από το χώρο της τηλεόρασης και απολαμβάνει κάθε λεπτό της οικογενειακής της ευτυχίας. Βρήκε τον έρωτα στα μάτια του εφοπλιστή Απόστολου Βεντούρη.

Σήμερα, η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την «Τζοάννα», καθώς έχει κόψει τα μαλλιά της καρέ, ωστόσο είναι γλυκιά όπως τότε.

Ακόμη μια μοναδική αγάπη του «Μάνθου», ήταν και η «Φιόνα». Με το ποια είναι η κόρη της θα πάθετε πλάκα!

Κωνσταντίνου και Ελένης Τζοάννα