"Βόμβα" στο Buckingham! Η αλήθεια πίσω από τη σχέση της Camilla με τον Κάρολο! Αυτό το ρόλο έπαιξε η Diana!

Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ την εκλεκτή της καρδιάς του;

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε στο Buckinghamμε την αλήθεια που αποκαλύφθηκε πίσω από την σχέση που διατηρούσε χρόνια η Camilla με τον διάδοχο του θρόνου, Κάρολο. Η Diana χρησιμοποιήθηκε από το παλάτι και έπαιξε αυτόν τον καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του ζευγαριού.

Ο Κάρολος ήταν ένας νέος που συνήθιζε να έχει πολλές σχέσεις με διάφορες γυναίκες, ωστόσο καμία δε διαρκούσε μιας και καμία δεν άντεχε το βάρος του να είναι η σύζυγος του διαδόχου.

Η μόνη που ήταν ικανή να σηκώσει αυτό το "φορτίο" ήταν η Camilla, η οποία ωστόσο δεν ήταν κατάλληλη για να γίνει η σύζυγος του Καρόλου. Ο λόγος ήταν τόσο η ηλικία της όσο και το γεγονός ότι ήταν χωρισμένη.

Το παλάτι ήθελε για τον πρίγκιπα μία πιο νεαρή κοπέλα και έτσι η Diana αποτέλεσε το τέλειο "θύμα" για να γίνει η εκλεκτή της καρδιάς του Καρόλου, ο οποίος ωστόσο ποτέ δεν την αγάπησε και με την πρώτη ευκαιρία, γύρισε στην καρδιά της Camilla.

Σείεται το Buckingham! Η Camilla πήγε στο γάμο της Diana και έφερε τα πάνω κάτω! Την κάλεσε ο Κάρολος!

Σείεται κανονικά το Buckingham με την αποκάλυψη που έγινε μετά από τόσα χρόνια! Ο Κάρολος κάλεσε την Camilla στον γάμο του με την Diana ως ερωμένη του και εκείνη δε δίστασε και πήγε.

Ο έρωτας του πρίγκιπα με την Camilla ήταν γνωστός ωστόσο το πρωτόκολλο του επέβαλε να παντρευτεί μία πιο νέα κοπέλα. Ο γάμος της Diana με τον Κάρολο ωστόσο σημαδεύτηκε ανεξίτηλα από ένα περιστατικό που "θάφτηκε" για χρόνια.

Συγκεκριμένα, μέσα στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι άλλοτε διάδοχοι του θρόνου, βρισκόταν και η Camilla η οποία εκείνη την εποχή δεν είχε πάψει να είναι ερωμένη του Καρόλου.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που η πριγκίπισσα Diana, σε όλη της τη ζωή ζούσε στη σκιά της πραγματικής αγάπης του άντρα της.

camilla κάρολος γάμος