Χρήστος Μάστορας: Αυτό το τραγούδι είχε πει μαζί με πρώην σύντροφο του! Μιλούσε για την αγάπη...

Ακούστε το!

Χρήστος Μάστορας: Αυτό το τραγούδι είχε πει μαζί με πρώην σύντροφο του! Μιλούσε για την αγάπη...

Αυτό το τραγούδι είχε πει ο Χρήστος Μάστορας μαζί με πρώην σύντροφο του και μιλούσε στους στοίχους για την αγάπη και τον χωρισμό.

Μπορεί ο ίδιος να θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο, την σχέση του με την Courtney Parker ποτέ δεν την έκρυψε.

Μάλιστα, είχε πρωταγωνιστήσει σε video clip του, ενώ είχαν πει μαζί και το τραγούδι «I won't give up».

Το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στο άλμπουμ «Η μόνη επιλογή» που βγήκε το 2013 και το είδος της μουσικής του είναι pop.

Μετά τον χωρισμό του από την Courtney ο Χρήστος Μάστορας βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Χριστίνας Παπαδέλλη με την οποία μετά από αρκετούς μήνες χώρισαν.

Χρήστος Μάστορας: «Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου» - Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι του!

«Κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου», αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας για την σχέση μου με την μουσική, με μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

Ο front man από το συγκρότημα «Μέλισσες» έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα γλυκό στιγμιότυπο από το παρελθόν του.

Συγκεκριμένα, μετά από την φωτογραφία της μητέρας του που σας δείξαμε χθες, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ο Χρήστος Μάστορας από πολύ μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του στην μουσική, καθώς από τότε ξεκίνησε η σχέση του μαζί της. Χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα του «Και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μου με την μουσική».

undefined

Χρήστος Μάστορας: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του! «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες»!

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Courtney Parker και είπε μεταξύ άλλων πως «Ήμασταν ξεχωριστές οντότητες».

Ο τραγουδιστής και κριτής του X-factor, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφο του, κάτι που κάνει σπάνια.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη αλλά και εμένα. Στο λέω αυτό γιατί ήμασταν και οι δύο ξεχωριστές οντότητες κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα την περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα Μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατεύσει», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.