Κωνσταντίνου και Ελένης: Το «Χρυσάνθεμο» είναι η κόρη της Ράντου; Ο Χάρης Ρώμας μιλά ανοιχτά!

Δείτε πώς είναι τώρα που μεγάλωσε!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το «Χρυσάνθεμο» είναι η κόρη της Ράντου; Ο Χάρης Ρώμας μιλά ανοιχτά!

Χαμός στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Το «Χρυσάνθεμο» είναι η κόρη της Ράντου; Ο Χάρης Ρώμας μιλά ανοιχτά και αυτό που λέει είναι ξεκάθαρα... βόμβα!

Πρόκειται για τη σειρά η οποία ίσως προβλήθηκε περισσότερο από όλες τα τελευταία 15χρονια με αποτέλεσμα, κατά διαστήματα να έρχονται στο φως πληροφορίες που αναστατώνουν τους φαν. Μια από αυτές έκανε λόγο για την Ελένη Ράντου και την κόρη της.

Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και της Ελένης Ράντου, να είναι το «Χρυσάνθεμο» στο επεισόδιο της κλασικής τηλεοπτικής σειράς «Κωνσταντίνου κι Ελένης».

Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας του ANT1, Χάρης Ρώμας, όμως «αποκαλύπτει» πως ουδέποτε έπαιξε η κόρη του γνωστού ζευγαριού στη σειρά.

Ένας εκ των διαδικτυακών φίλων του σεναριογράφου γράφει πως η μικρούλα που υποδύεται τον ρόλο είναι η κοπέλα της φωτογραφίας:

Κωνσταντίνου και Ελένης Χρυσάνθεμο σήμερα

Θυμάστε γιατί κόπηκε η σειρά; Και αυτό ο Χάρης Ρώμας το είπε!

Κωνσταντίνου και Ελένης: Την μητέρα του "Χρυσάνθεμου" την θυμάστε; Μεγάλωσε και έτσι είναι το πρόσωπο της σήμερα!

Την μητέρα του "Χρυσάνθεμου" από το Κωνσταντίνου και Ελένης την θυμάστε; Μεγάλωσε έτσι είναι το πρόσωπο της ηθοποιού σήμερα.

Όλοι θυμόμαστε το επεισόδιο με την μπέμπα που άφησαν οι φίλοι της "Βλαχάκη" για να προστατεύσουν τους Κορμοράνους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αγαπήσει το παιδί σαν δικό της και να μην θέλει να τους το επιστρέψει.

Σήμερα, η ηθοποιός είναι αγνώριστη. Εκτός του ότι έχει συνεχίζει την υποκριτική, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει δει επιτυχία.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Το "Νάσο" που λάτρευε τους Ζέπελιν τον θυμάστε; Ο ξαφνικός θάνατος του, τους είχε "παγώσει" όλους!

Στο πρόσωπο ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει πολύ.

Κωνσταντίνου και Ελένης Χρυσάνθεμο μητέρα