Παντελής Παντελίδης: Συγκλόνισε η εικόνα του πριν το τροχαίο! Φορούσε μαύρα και...

Προκαλούν ανατριχίλα!

Παντελής Παντελίδης: Συγκλόνισε η εικόνα του πριν το τροχαίο! Φορούσε μαύρα και...

Συγκλόνισε η εικόνα του Παντελή Παντελίδη πριν το τροχαίο! Φορούσε μαύρα και... ήταν σε λέσχη όπου έπαιζαν χαρτιά! Ανατριχίλα από το χαμόγελό του πριν «φύγει».

Δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη να παίζει χαρτιά στο σπίτι, όπου βρισκόταν λίγη ώρα πριν συμβεί το τροχαίο δυστύχημα που είχε σαν τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μαζί του φαίνεται και η μια εκ των συνεπιβάτιδών του το μοιραίο βράδυ, Φρόσω Κυριακού.

Δείτε εδώ:

Παντελής Παντελίδης τροχαίο εικόνα
Παντελής Παντελίδης πριν το τροχαίο

Παντελής Παντελίδης: Εικόνα από το τροχαίο ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον...

Εικόνα από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης ανατριχιάζει ακόμα και σήμερα! Το φορείο δίπλα από τον δρόμο και το σώμα στον... ίδιο δρόμο που σοκάρει!

Φωτογραφίες από τη στιγμή του απεγκλωβισμού του Παντελή Παντελίδη και των δύο κοριτσιών, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο δυστύχημα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά οι εικόνες προκαλούν το ίδιο συναίσθημα...

Τι φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα και δείχνουν το όχημα αμέσως μετά την ανατροπή αλλά και τις προσπάθειες των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν έναν-έναν τους τρεις επιβαίνοντες. Εμείς, εντοπίσαμε το φορείο δίπλα από τον δρόμο αλλά και μια μάζα, που μοιάζει με σώμα ανθρώπου!

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Παντελής Παντελίδης τροχαίοΠαντελής Παντελίδης θάνατοςΠαντελής Παντελίδης τροχαίο σώμα

Παντελής Παντελίδης: Φωτογραφία από το τροχαίο για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα....

Φωτογραφία από το τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης για «λίγους»! Ο λεκές στο αμάξι προκαλεί ανατριχίλα και η εικόνα είναι σκληρή....

Καθημερινά -ιδίως τις τελευταίες ημέρες- ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου του Παντελίδη βγαίνουν στο φως.

Ωστόσο, μια φωτογραφία από εκείνο το βράδυ, και συγκεκριμένα από το αμάξι στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, προκαλεί ανατριχίλα! Όπως θα δείτε, στον ουρανό του αμαξιού υπάρχει ένας λεκές! Ο λεκές αυτός είναι από αίμα και μάλιστα η εικόνα έχει χαρακτηριστεί από την τροχαία πολύ σκληρή. Εμείς, την δημοσιεύουμε αλλά προειδοποιούμε ότι είναι για λίγους καθώς δεν μπορούν όλοι να την δουν:

Παντελής Παντελίδης: Το συμβάν στην κηδεία του προκάλεσε ανατριχίλα στο Πανελλήνιο! Εικόνες που φέρνουν δάκρυα...

Παντελίδης φωτογραφία τροχαίο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινημένος πάνω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη! Κρατούσε ένα....

Παντελής Παντελίδης: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία από το τροχαίο! Το σεντόνι και η σωρός!

Διαβάστε περισσότερα stories στο Youweekly.gr