Κατερίνα Στικούδη: 15 χρόνια "καυτό" θηλυκό! Φωτογραφίες - αναδρομή στο παρελθόν! Πώς ήταν και πως έχει γίνει...

Hot style και fashion icon η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks!

Κατερίνα Στικούδη: 15 χρόνια

15 χρόνια "καυτό" θηλυκό! Το Youweekly.gr μέσα από ένα αφιέρωμα με φωτογραφίες αναδρομή στο παρελθόν σας αποκαλύπτει πως ήταν και πως έγινε η παρουσιάστρια του My Style Rocks!

Φέτος παίζει τη μόδα στα δάχτυλα παρουσιάζοντας τον νέο κύκλο του δημοφιλούς reality του ΣΚΑΪ. Ίσως το κανάλι του Φαλήρου να μην μπορούσε να βρει πιο ιδανική TV persona γι' αυτό το πόστο, αφού από το 2005 που την πρωτογνωρίσαμε με την κορδέλα της Μις Ελλάς, η Κατερίνα έχει αποδείξει πως είναι από τις πιο δυνατές... παίκτριες στο στυλ! Δες πώς κατάφερε από ένα όμορφο κορίτσι να εξελιχθεί σε μια εντυπωσιακή γυναίκα που "τα σπάει" σε κάθε έξοδό της!


Από τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για το περιοδικο YOU

Φωτογραφίες: ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, NDP PHOTO AGENCY, STUDIO PANOULIS, PAPADAKIS PRESS

2019

Κατερίνα Στικούδη τραγουδίστρια

My style rocks


2018

Φανατική των Ελλήνων σχεδιαστών Mi-Ro Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη δεν χάνει fashion show τους. Και εννοείται πως κάθε φορά κάθεται στη front row, ενώ στο φινάλε φωτογραφίζεται με τους αγαπημένους της designers.

Κατερίνα Στικούδη δίαιτα

2017

Κατερίνα Στικούδη φωτογραφίες

Είτε με καπέλο και cowboy και φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ Christina Zafeiriou Couture, η Κατερίνα ξέρει πώς να κάνει τη διαφορά στο κόκκινο χαλί.

2016

Κατερίνα Στικούδη παρελθόν

Εργαζόμενο κορίτσι

Τραγουδίστρια, fashion icon, παρουσιάστρια ή ηθοποιός; Φέτος πρωταγωνιστεί στο «Αν ήμουν πλούσιος» στον ANT1, ενώ την είδαμε και στο μιούζικαλ «Annie» δίπλα στη Νάντια Μπουλέ και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Τι από όλα τα παραπάνω είναι η Κατερίνα; Όλα μαζί! Όσο για τον ρόλο της συζύγου στο πλευρό του άντρα της Βαγγέλη Σερίφη; Δείχνει να τον απολαμβάνει στο μάξιμουμ, ενώ όπως έχει δηλώσει, ο άντρας της είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. «Τον βλέπω κάθε πρωί και του λέω καλημέρα αγάπη μου, τι θα φάμε σήμερα;»... γιατί ο έρωτας περνά από το στομάχι!

2015

Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια

2014

Κατερίνα Στικούδη ηθοποιός

2013

Κατερίνα Στικούδη My style rocks

2012

Κατερίνα Στικούδη ΣΚΑΙ

2011

Κατερίνα Στικούδη ρούχα

2006

Κατερίνα Στικούδη στιλ

Σαν Barbie

2005

Κατερίνα Στικούδη 2005

Αγνώριστη και με λίγα κιλάκια παραπάνω στα πρώτα χρόνια της καριέρας της δεν θυμίζει σε πολλά τη σημερινή δυναμική Κατερίνα. Με σατέν mini φορέματα σε στυλ baby-doll δείχνει την πιο ρομαντική της πλευρά.

"Καυτό" θηλυκό

Όπως δηλώνει, δεν φοβάται την σύγκριση με τις Ευαγγελία Αραβανή και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχολιάζοντας με χιούμορ "εγώ είμαι μελαχρινή κι εκείνες ξανθιές, οπότε δεν αγχώνομαι! Ο καθένας μας είναι διαφορετικός! Εγώ θα κάνω το reality μόδας με το δικό μου στυλ, σε συνεννόηση με την παραγωγή και το κανάλι!" Πάντως αν κρίνουμε από τα hot looks στα οποία μας έχει συνηθίσει, τους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η οθόνη μας θα πάρει φωτιά!

Ας μην ξεχνάμε κιόλας πως πριν από λίγες εβδομάδες έκανε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση στο περιοδικό You και... μίλησε για όλους και για όλα!