Νίκος Καρβέλας: Μετακόμισε στο σπίτι που είχε με την Άννα Βίσση! Ο χωρισμός που τον άφησε... χωρίς στέγη!

Άλλο μπλέξιμο!

Νίκος Καρβέλας: Μετακόμισε στο σπίτι που είχε με την Άννα Βίσση! Ο χωρισμός που τον άφησε... χωρίς στέγη!

Ο Νίκος Καρβέλας μετακόμισε στο σπίτι που είχε με την Άννα Βίσση! Ο χωρισμός που τον άφησε... χωρίς στέγη και το σπαρταριστό ρεπορτάζ από το παρελθόν!

Ήταν Σεπτέμβρης του 2015 είχαν ακουστεί οι έντονες φήμες περί χωρισμού, οι οποίες είχαν δώσει τροφή και στα social media, όμως οι ίδιοι φωτογραφιζόνταν χαμογελαστοί στο σπίτι τους στην Καλαμάτα, διαψεύδοντας τους πάντες. Η Αννίτα Πάνια με το γνωστό καυστικό ύφος της έκανε προβοκατόρικες δηλώσεις του τύπου « Χώρισα με το Νίκο γιατί είναι σατανιστής» … όμως φαίνεται πως πέρα από τα αστειάκια η κατάσταση μάλλον είναι μη αναστρέψιμη.

Ο Καρβέλας τα μάζεψε και μετακόμισε στο σπίτι που – πρίν σχεδόν 30 χρόνια- έχτισε μαζί με την Άννα Βίσση, στην Εκάλη, αφήνοντας την Αννίτα και το μικρό Ανδρέα στο σπίτι τους στην Πολιτεία. Άλλωστε ο Νίκος το είχε δηλώσει και πριν χρόνια σε συνέντευξη του στο Νίκο Μαστοράκη πως η σχέση του με την Άννα είναι αδιάσπαστη σαν το «άτομο».

Ο έρωτας τους υπήρξε θυελλώδης. Οι θαμώνες του κοσμικού κέντρου «Νεραϊδα» δε θα ξεχάσουν ποτέ το νεαρό τότε Καρβέλα να ανεβαίνει στην πίστα του μαγαζιού φορώντας μάσκα, να διακόπτει το πρόγραμμα και να της ζητάει να τον παντρευτεί, ύστερα από ένα μεγάλο καυγά τους.

Ο χωρισμός τους στην ουσία δε καταγράφηκε ποτέ στη συνείδηση μας παρ όλο που από το 1992 το διέλυσαν. Μπορεί να μη ζούν μαζι συντροφικά, όμως ήταν και είναι τόσο στενά συνδεδεμένοι καλλιτεχνικά ώστε η εξάρτηση του ενός από τον άλλο ήταν πάντα εμφανής.

mononews.gr

Θυμάστε πού γνωρίστηκε με το Νίκο Καρβέλα;

Άννα Βίσση: Αυτό είναι το σπίτι που έμενε με το Νίκο Καρβέλα! Οι φωτογραφίες από μέσα δείχνουν και την πισίνα!

Οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Άννας Βίσση που έμενε με το Νίκο Καρβέλα δείχνουν και εκτός των άλλων και την πισίνα! Αυτό είναι και έχουμε φωτορεπορτάζ!

Μιλάμε για τη βίλα της τραγουδίστριας στην Εκάλη, που είναι το ησυχαστήριο της!

Όταν βρισκόταν στο πλευρό του μουσικοσυνθέτη έμεναν μαζί εκεί και έχουμε δυο σπάνια ντοκουμέντα από μέσα! Ωστόσο, να σημειωθεί ότι σας έχουμε δείξει και απέξω το σπίτι και φαίνεται όντως βιλάρα!

Άννα Βίσση σπίτι

Εδώ, βλέπουμε την τραγουδίστρια να ποζάρει μέσα στο σπίτι της και για την ακρίβεια στο σαλόνι της που έχει και μπιλιάρδο ενώ στην κάτω ακριβώς φωτογραφίες κάθεται στον κήπο του σπιτιού της κι από πίσω μας έβγαλε το μάτι η πισίνα!

Άννα Βίσση Νίκος Καρβέλας

Να τονίσουμε, βέβαια, πως τώρα που δεν είναι μαζί παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους είναι άψογες, μένει μόνος του σε ένα πέτρινο σπίτι!

Άννα Βίσση: Τι συνέβη μετά τον χωρισμό από το Νίκο Καρβέλα; Το είπε 30 χρόνια μετά και προκάλεσε φρενίτιδα!

Τι συνέβη με την Άννα Βίσση μετά τον χωρισμό από το Νίκο Καρβέλα; Το είπε 30 χρόνια μετά και προκάλεσε φρενίτιδα, μοιάζει αδιανόητο αλλά είναι αλήθεια!

Για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα που πέρασε από πολλά στάδια αλλά άντεξε στο χρόνο και οδήγησε σε μια συναρπαστικά δημιουργική συνεργασία με διάρκεια μίλησε η Άννα Βίσση στο People.

Η καλλιτεχνική σου εξάρτηση από τον Νίκο σε έκανε κάποιες φορές να μην τολμήσεις κάτι άλλο;

Όχι. Ίσα ίσα, φοβάμαι πως, χωρίς τον Νίκο, δεν θα είχα τολμήσει τόσα όσα τόλμησα. Γιατί εκείνος, κατά πρώτον, τα φαντάζεται, τα εμπνέεται, τα δημιουργεί. Από το να κάνω όπερα, μέχρι μια ροκ μπαλάντα ή ένα φοβερό λαϊκό τραγούδι. Ήταν πάντα ο μέντοράς μου ο Νίκος – εγώ νιώθω πως έχω έρθει σε αυτό τον κόσμο για να είμαι ερμηνεύτρια, διότι δεν είμαι δημιουργός, είμαι συνδημιουργός ως μούσα του Νίκου. Προσπάθησα να γράψω και δεν μπορώ. Και δεν το λέω για να κάνω τον Νίκο να αισθανθεί καλύτερα.


Δεν έχετε καθόλου ανταγωνισμό μεταξύ σας;

Όχι μόνο δεν έχουμε ανταγωνισμό, αλλά έχουμε μια σπουδαία εξάρτηση ο ένας από τον άλλον, τόσο ώστε να είναι συναρπαστικά δημιουργική. Τελικά, η ζωή μας ως αντρόγυνο δεν είχε καμία σχέση με τη ζωή μας σαν μουσικοί συνέταιροι και ντουέτο. Ήμασταν πολύ καλύτερα μετά το διαζύγιο. Σαν αντρόγυνο έμπαιναν περισσότερο στη μέση οι διαφωνίες. Ομολογώ πως προτιμώ τη σχέση μου τη μουσική μαζί του παρά τη συντροφική. Είναι δύσκολος σύντροφος ο Καρβέλας, αλλά πολύ ενδιαφέρων. Αυτό ερωτεύτηκα από τον Νίκο. Έχει μια ιδιαιτερότητα, είναι ιδιοφυής. Το να ζεις με έναν ιδιοφυή άνθρωπο, τόσο έξυπνο, εκρηκτικό στη σκέψη του, και το να μπαίνεις κάποιες φορές ανάμεσα σε εκείνον και τον κόσμο –γιατί ποτέ δεν τον καθοδηγούσε η γνώμη του κόσμου σε αυτά που έκανε– δεν είναι πάντα εύκολο. Επειδή εγώ ήμουν αυτή που εκτίθετο στον κόσμο, εγώ παρουσίαζα τα έργα του, έπρεπε να κρατάω μια ισορροπία. Γιατί αν δεν σε ενδιαφέρει το ένα, δεν σε ενδιαφέρει το άλλο, τότε γιατί το κάνεις; Εκείνον, όμως, ως δημιουργό τον δικαιολογώ και τον καταλαβαίνω.

Είναι προφανές πως με τον Καρβέλα δεν παραμείνατε «οικογένεια», μόνο επειδή είχατε μαζί ένα παιδί…

Ούτε κατά διάνοια. Είχαμε πολλά παιδιά, που ήταν τα τραγούδια μας, τα χρόνια που ζήσαμε μαζί, τα οποία ήταν πολύ σημαντικά και γεμάτα αλήθεια. Ζήσαμε πραγματικά όλο το παζλ του μουσικού ζευγαριού. Με όλα τα χρώματα και χιλιάδες κομμάτια, σαν αυτά τα τεράστια παζλ που τα βλέπεις και λες «πώς θα το συνθέσω όλο αυτό το πράγμα;».

Η Σοφία το απολαμβάνει που είστε τόσο καλά μεταξύ σας;


Είναι πολύ χαρούμενη, πιστεύω, παρόλο που είχε κι αυτό τους πόνους του για να το καταφέρουμε. Εδώ και πολλά χρόνια είμαστε καλά, αλλά για να φτάσουμε εδώ υπήρξαν και τα στάδια του πόνου και των προβλημάτων. Όπως το βλέπει η Σοφία, σαφώς το χαίρεται που οι γονείς της δουλεύουν μαζί και είναι πολιτισμένοι και αγαπημένοι, αλλά μας αγαπά και τον καθένα ξεχωριστά, με άλλον τρόπο και αφιερώνει και ώρες με άλλες ποιότητες στον καθένα.

Νιώθεις πως έχεις ζήσει έναν έρωτα ζωής, ένα «Love of my life», σαν το τραγούδι των Queen που αγαπάς;

Ναι, το έχω ζήσει. Μη με ρωτήσεις με ποιον, αλλά το έχω ζήσει.

Το «για πάντα» σε μια σχέση σε φοβίζει;

Το να αισθανθείς πως με έναν άνθρωπο θα μπορούσες να μείνεις και για πάντα, ακόμα κι αν είναι ουτοπικό, είναι απαραίτητο συναίσθημα για να δημιουργήσεις μια σχέση, την οποία θα τη ζεις σαν κάτι πιο ιδιαίτερο. Όμως, ως Άννα η συμβίωση με τρομάζει. Παθαίνω πανικούς. Έχω εκνευρισμούς. Δεν μπορώ το συνέχεια με έναν άνθρωπο. Θέλω να είμαι άνετη, δεν είμαι άνθρωπος του ψέματος. Πρέπει λοιπόν ο άλλος να είναι συμβατός και να τον γουστάρω πολύ. Να είναι όλο αυτό και ερωτικό και φιλικό, πολυεπίπεδο, για να αντέχω εκεί μέσα. Κι εκείνος πρέπει αντίστοιχα να βρίσκει εμένα πολυεπίπεδη για τα δικά του γούστα.

Θυμάστε γιατί παντρεύτηκαν; Το γράψαμε χτες!