Ζωή Λάσκαρη: Είχε φορέσει περούκα και μαντίλι για να παρακολουθήσει σύντροφο της! Απίστευτη αποκάλυψη...

Είχε ανέβει μέχρι και σε...

Ζωή Λάσκαρη: Είχε φορέσει περούκα και μαντίλι για να παρακολουθήσει σύντροφο της! Απίστευτη αποκάλυψη...

Απίστευτες αποκαλύψεις για την Ζωή Λάσκαρη που είχε φορέσει περούκα και μαντίλι για να παρακολουθήσει σύντροφο της και είχε ανέβει ακόμα και σε δέντρο. Απίστευτη αποκάλυψη...

«Μέχρι και πάνω σε δέντρα είχαμε ανέβει για να μη μας πάρει είδηση».Στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά έδωσε συνέντευξη η Ματούλα, η οποία αποκάλυψε τι έκανε μαζί με την Ζωή Λάσκαρη, όταν η πασίγνωστη ηθοποιός ήταν ερωτευμένη με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στην πορεία της ζωής σου έκανες παρέα μόνο με άντρες! Εκτός από τη Ζωή Λάσκαρη…

Ματούλα ηθοποιός ναρκωτικά

Ναι, από μικρή ήμουν αγοροκόριτσο! Έπρεπε να είχα γεννηθεί άντρας. Με τη Ζωίτσα κάναμε παρέα γιατί κι εκείνη ήταν αντράκι. Τότε που ήταν καψούρα με τον Βοσκόπουλο, φορούσαμε μαντίλια και περούκες και πηγαίναμε και τον παρακολουθούσαμε να δούμε τι κάνει. Μέχρι και πάνω σε δέντρα είχαμε ανέβει για να μη μας πάρει είδηση.

Θυμάστε τι είπε ο Λυκουρέζος για την σχέση του με την μεγάλη σταρ;

Ζωή Λάσκαρη: Αυτός ο άντρας ήταν η μεγάλη της αδυναμία! Δείτε το πρόσωπό του!

Αυτός ο άντρας ήταν η μεγάλη αδυναμία της Ζωής Λάσκαρη! Δείτε το πρόσωπό του και θα τρίβετε τα μάτια σας... Δεν πάει σίγουρα το μυαλό σας...

Η ίδια, δήλωνε παλαιότερα πως συνέπασχε με όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν στη δίνη του κυκλώνα, μέχρι και με τη Δήμητρα Λιάνη που δέχτηκε διάφορες επιθέσεις τη δεκαετία του ’90. Η Λάσκαρη ήταν ίσως η μόνη που είχε σπεύσει να την προασπιστεί ομολογώντας πως για εκείνην το γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε πρόβες για το νεύμα που θα της έκανε κατά την περίφημη κάθοδο από το αεροπλάνο τον έκανε ακόμα πιο μάγκα.

Αυτό θα το αποκάλυπτε σε φιλικό κύκλο, στο πλαίσιο μιας συζήτησης για τις υπερβάσεις που πρέπει να κάνει κάθε άνδρας για μια γυναίκα, όπως αντίστοιχα θα ομολογούσε πως δεν μπορούσε να δεχτεί κανέναν αρσενικό, από κανέναν πολιτικό χώρο, αν δεν διέθετε προσωπικότητα. Παρότι ανήκε ξεκάθαρα στον χώρο της Δεξιάς, έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία στον Λεωνίδα Κύρκο και είχε εξομολογηθεί πως έδωσε σε αυτόν την ψήφο της στις κρίσιμες εκλογές του ’81, παρότι το προηγούμενο βράδυ κρατούσε τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Ράλλη. Ετρεφε όμως πάντα μεγάλη, τεράστια αδυναμία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ο σπουδαιότερος Ελληνας πολιτικός του 20ού αιώνα. Οι συζητήσεις μαζί του ήταν απόλαυση. Σε μία από τις συναντήσεις μας μου είχε εξομολογηθεί: “Στέγνωσα την ψυχή μου για να μην έχω αχίλλειο πτέρνα”.

Ζωή Λάσκαρη Κωνσταντίνος Καραμανλής

Οι πρώην βασιλείς έρχονται πάντα στις παραστάσεις μου, έχουν μια πολύ καλή σχέση με το θέατρο. Και είναι τιμή για μένα να παρακολουθούν τη δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή γίνεται μια γιγάντια προσπάθεια να στηθεί ένα κράτος που ήταν διαλυμένο, ανύπαρκτο. Είμαι εξοργισμένη με την τρόικα. Πολλά από αυτά που ζητούν ή απαιτούν πράγματι έπρεπε να τα είχαμε εφαρμόσει δεκαετίες πριν ώστε να μην έχουμε δώσει το δικαίωμα σε αυτά τα ασήμαντα ανθρωπάκια να μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε», έλεγε σε συνέντευξή της τα χρόνια της κυβέρνησης Σαμαρά. Είχε μάλιστα δεχτεί και να πολιτευθεί και η ίδια για ένα διάστημα στον Δήμο Αθηναίων, επί εποχής Αβραμόπουλου, αλλά γενικότερα δεν της άρεσε ούτε να ακολουθεί, αλλά ούτε και να δέχεται τις ντιρεκτίβες ενός κόμματος. Είναι αστείο, αλλά τις θερμότερες θεατρικές κριτικές τις είχε δεχτεί από την «Αυγή», ενώ είχε και πολλούς φίλους από τον χώρο της Αριστεράς. Δεν είναι τυχαία η ανάρτηση της Ρένας Δούρου στο Facebook, η οποία έγραψε: «Σε ευχαριστώ για το τσιγάρο και για το τσίπουρο που μοιραστήκαμε. Σε ευχαριστούμε πολύ και για τόσα άλλα». Ηταν και αυτή μία από τις κρυφές και φανερές φίλες και φίλους της, όπως και τόσοι άλλοι αφού, αν κάτι χαρακτήριζε έντονα τη ζωή της Λάσκαρη, ήταν η κοινωνικότητα, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.