Παντελής Παντελίδης: Φέρνει ρίγη συγκίνησης η ανάρτηση της οικογένειας του - «Ένα χαμόγελο που δεν ξεχνιέται»!

Δεν τον έχουν ξεχάσει λεπτό...

Παντελής Παντελίδης: Φέρνει ρίγη συγκίνησης η ανάρτηση της οικογένειας του - «Ένα χαμόγελο που δεν ξεχνιέται»!

Ρίγη συγκίνησης φέρνει η ανάρτηση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη στο Facebook. «Ένα χαμόγελο που δεν ξεχνιέται», έγραψαν.

Περίπου τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που χάθηκε τόσο ξαφνικά από την ζωή ο τραγουδιστής ένα πρωινό του Φλεβάρη.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό. Μάλιστα, ο αδερφός του συγκινεί με την κίνηση του να βάλει φωτογραφίες του στο σαλόνι.

Πριν από λίγες ημέρες στην σελίδα στο Facebook ου διαχειρίζεται η οικογένεια του, δημοσίευσαν μια φωτογραφία του και έγραψαν στην λεζάντα «Εκείνο το χαμόγελο, που δεν ξεχνιέται».

Παντελής Παντελίδης οικογένεια

Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με την αλλαγή μέσα από το μαγαζί του! Πού έβαλαν το όνομά του;

Ρίγη συγκίνησης με την αλλαγή μέσα από το μαγαζί του Παντελή Παντελίδη! Δείτε πού έβαλαν το όνομά του και μάλιστα σε μαύρο, κίτρινο και λευκό, επειδή ήταν ΑΕΚ!

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο αδερφός του Παντελή, πόζαραν μέσα από το καφέ με το όνομα του τραγουδιστή και προκάλεσαν συγκίνηση. Στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα social media, βλέπουμε από πίσω τους έναν μεγάλο τοίχο σε μαύρο.

Ακριβως εκεί, έβαλαν το όνομα του Παντελή Παντελίδη σε μαύρο, κίτρινο και λευκό, και μάλιστα έχουν προσθέσει και ταινίες με φως led. Επειδή μάλιστα στο σημείο αυτό είναι και το μπαρ των πελατών, είναι ένα από τα πρώτα σημεία που βλέπεις όταν μπαίνεις στο μαγαζί. Δείτε την φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης:

Θυμάστε το περιστατικό στην κηδεία που είχε σοκάρει κόσμο;

Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τις νέες φωτογραφίες μέσα από το μαγαζί του! Οι λεπτομέρειες με το πρόσωπό του επάνω...

Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως μέσα από το μαγαζί του Παντελή Παντελίδη που προκαλούν ρίγη συγκίνησης!Οι λεπτομέρειες με το πρόσωπό του επάνω πραγματικά αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό!

Η επιθυμία της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη έγινε πραγματικότητα. Η καφετέρια που διατηρεί ο αδελφός του αείμνηστου τραγουδιστή στη Νέα Ιωνία, το “Άρωμα πλατείας”, πλέον ονομάζεται “Άρωμα πλατείας Παντελή Παντελίδη” με φόντο την εικόνα του Παντελίδη, ενώ στο εσωτερικό ο χώρος είναι «γεμάτος» από φωτογραφίες, δίσκους και πράγματα που τον θυμίζουν.

Για όσους θέλουν να επισκεφθούν την καφετέρια, βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, 28ης Οκτωβρίου 50.

Μέσα από το instagram βρήκαμε κάποιες νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν πριν από περίπου 20 ώρες και προσέξαμε πράγματα και λεπτομέρειες στον χώρο που δεν είχαμε δει ποτέ!

Πραγματικά αξίζει να τις δείτε:

Παντελής Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

θάνατος Παντελή Παντελίδη

Παντελίδης μαγαζί

φωτογραφίες τροχαίο παντελή παντελίδη

παντελής παντελίδης οικογένεια

παντελής παντελίδης Νέα Ιωνία

παντελίδης ανατριχιαστικές φωτογραφίες

παντελίδης ανατριχιαστικό

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχαμε δει ακόμα περισσότερο υλικό από μέσα αφού το μαγαζί ήταν πνιγμένο στον κόσμο!