Χρήστος Μάστορας: Θα τρίβεις τα μάτια σου με την πολυθρόνα στο σπίτι του! Είναι «ραμμένη» με όλα τα χρώματα!

Μόνο ο Χρήστος θα την είχε σπίτι του!

Χρήστος Μάστορας: Θα τρίβεις τα μάτια σου με την πολυθρόνα στο σπίτι του! Είναι «ραμμένη» με όλα τα χρώματα!

Θα τρίβεις τα μάτια σου με την πολυθρόνα που έχει ο Χρήστος Μάστορας στο σπίτι του! Είναι «ραμμένη» με όλα τα χρώματα και προκαλεί «εμμονή»! Μόνο εκείνος θα μπορούσε να την έχει αγοράσει...

Εξάλλου ο Mr Melisses, φημίζεται για το εκκεντρικό του στιλ το οποίο έχει υιοθετήσει μέχρι και στην διακόσμηση του σπιτιού του! Ιδιαίτερα υφάσματα, εκκεντρικά μοτίβα και πολύ μα πολύ γούστο συνθέτουν τα έπιπλά του.

Ο Χρήστος Μάστορας, έκατσε πάνω στην πολυθρόνα του και μας ενθουσίασε αφού το patchwork trend είναι νούμερο 1 στην διακόσμηση. Αν είσαι κι εσύ σε mood αλλαγής, μην διστάσεις να το αντιγράψεις! Ιδού:

Τον έχετε δει και με... μαγιο;

Χρήστος Μάστορας: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε! Φωτογραφία από μέσα...

Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε o Χρήστος Μάστορας! Φωτογραφία από μέσα και σίγουρα, δεν την έχετε ξαναδεί αφού είναι εξαιρετικά σπάνια.

Άλλωστε ο τραγουδιστής, δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή ή τις προσωπικές του στιγμές! Ωστόσο, πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε.

Ο Χρηστός Μάστορας, ποζάρει σε αρκετά μικρή ηλικία με look που δεν θυμίζει σε τίποτα τον σημερινό, εκκεντρικό του εαυτό. Ούτε φούξια σακάκια αλά ροζ πάνθηρας, ούτε γυαλιά ηλίου!

Ο Χρήστος, ποζάρει πάνω σε έναν καναπέ με «παλιακό» print έχοντας δίπλα του μια κιθάρα! Από τότε φαινόταν η αγάπη του για τις τέχνες! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Χρήστος Μάστορας: Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του! Τα αντικείμενα στους τοίχους «βγάζουν» μάτι!

«Βγάζουν» μάτι τα αντικείμενα που είχε στους τοίχους πίσω από τον Χρήστο Μάστορα! Αυτό αποκλείεται να είναι το σπίτι του!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές και μουσικούς της γενιάς του και πάντα καταφέρνει να «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Ο Χρήστος Μάστορας είναι αρκετά ενεργός στα social media του, αν και δε θέλει να προβάλλει την προσωπική του ζωή είναι πολλές οι στιγμές που δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική του πορεία. Μάλιστα ο ίδιος και το συγκρότημα του ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό μαγαζί που τους βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και στην πρεμιέρα βρέθηκαν αρκετοί celebrities!

Πριν λίγο καιρό ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που μας καθήλωσε με το φόντο του! Ο Χρήστος Μάστορας ήταν στη μέση ενός δωματίου και αυτό που μας «έβγαλε» το μάτι ήταν τα πολύφωτα και ο τεράστιος πίνακας που είχε πίσω του!

Ναι, φυσικά και δεν είναι το σπίτι του. Ο ίδιος βρισκόταν στο γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, Μεγάλη Βρετανία και η χλιδή που διαθέτει είναι απίστευτη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: