Η απρεπής κίνηση της κόρης της Kate Middleton που άφησε άφωνο το Buckingham

Έτρεχε να τη μαζέψει η μαμά της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απρεπής κίνηση της κόρης της Kate Middleton που άφησε άφωνο το Buckingham

Η Kate Middleton και ο William, έχουν μόνο μία κόρη, την Charlotte, η οποία είναι σωστό πειραχτήρι. Σε μία επίσημη εμφάνιση της οικογένειας, η μικρή δεν συγκρατήθηκε και έκανε μία απρεπή κίνηση που δεν αρμόζει σε μία πριγκίπισσα, και για το λόγο αυτό, άφησε άφωνο όλο το Buckingham!

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, μαζί με τα παιδιά τους, George, Charlotte και Louis, αποτελούν τα πιο αξιοζήλευτα μέλη της βασιλικής οικογένειας και όχι άδικα.

Σε κάθε τους εμφάνιση, οι φωτογράφοι τρέχουν να απαθανατίσουν έστω και μία κίνηση από το διάδοχο του θρόνου και την αγαπημένη του σύζυγό, ή ένα νεύμα από τα αξιολάτρευτα παιδιά τους, ή ακόμα και το σπίτι τους, το οποίο είναι πραγματικά απίστευτο. Δείτε εδώ φωτογραφίες και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Αυτή είναι η απρεπής κίνηση που έκανε η κόρη της Kate Middleton

Η Πριγκίπισσα Charlotte του Κέιμπριτζ είναι τέταρτη της γραμμής διαδοχής του Βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού της Πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της και τον αδελφό της Πρίγκιπα George.

Είναι όμως και η πιο άτακτη της οικογένειάς της, κάτι που φαίνεται από όλες τις εμφανίσεις της. Ενώ τα δύο αδέρφια της παραμένουν σοβαρά και μετρημένα, η Charlotte κλέβει κάθε φορά την παράσταση με το γέλιο της, και φυσικά με τις σκανταλιές της.

Μία από αυτές σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν η Kate Middleton και ο William, εμφανίστηκαν σε μία εκδήλωση ιστιοπλοΐας. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, είπε στην κόρη της να χαιρετήσει τον κόσμο ωστόσο εκείνη είχε μία άλλη ιδέα. Έβγαλε λοιπόν την γλώσσα και ξεκίνησε να γελάει, με την μαμά της να τη μαζεύει αμέσως, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει φυσικά τα γέλια της.

Βέβαια κανείς δε θύμωσε στην πανέμορφη Charlotte, αφού είναι μόλις 5 χρονών και ήθελε απλά να παίξει σαν μικρό παιδί.