Νίκος Καρβέλας: Συγκίνησε το διαδίκτυο η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε μετά το θάνατο της μητέρας του

Σπάνιο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Καρβέλας: Συγκίνησε το διαδίκτυο η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε μετά το θάνατο της μητέρας του

Πριν από λίγο μόλις καιρό, δημοσιεύθηκε στο Instagram μία φωτογραφία η οποία κατάφερε να συγκινήσει όλο το διαδίκτυο και στην οποία απεικονίζεται ο Νίκος Καρβέλας με την αγαπημένη του μητέρα, μερικά χρόνια πριν από τον θάνατό της.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε μεγάλη αδυναμία στην μαμά του και δεν το έκρυβε σε καμία περίπτωση. Μπορεί ο ίδιος να επιλέγει να είναι σιωπηλός στα social media, ωστόσο το διαδίκτυο είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τη ζωή του.

Μία από αυτές, είναι και η φωτογραφία της μητέρας του που εντοπίσαμε. Ο Νίκος Καρβέλας βρίσκεται πάνω στην σκηνή και από κάτω τον περιμένει η αγαπημένη του μαμά η οποία τραγουδάει μαζί του και δείχνει να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ που απολαμβάνει τον γιο της.

Κάτι που μπορεί να μην γνωρίζατε για τον Νίκο Καρβέλα, είναι ότι είναι και ποιητής. Διαβάστε εδώ ένα από τα πιο όμορφα ποιήματα που έχει γράψει.

Νίκος Καρβέλας: Στη φόρα περιστατικό με την Άννα Βίσση! «Σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε!»

Στη φόρα περιστατικό με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα! «Σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε!» είπε η τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας ένα παρασκήνιο που δεν γνωρίζαμε όταν έγραψαν μαζί την επιτυχία «Δώδεκα».

Χθες βράδυ, στην εκπομπή της στο Mega η Άννα Βίσση έκανε μια αποκάλυψη για έναν μεγάλο καβγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα όταν ηχογραφούσαν το «Δώδεκα».

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στη ζωή, αλλά και καλλιτεχνικά για πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα ο συνθέτης της έγραψε και τεράστιες επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα.

Δείτε τι αποκάλυψε:

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση…. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε. Νίκο για σένα», είπε η Άννα Βίσση. Μιας και μιλάμε για την Άννα Βίσση δείτε και τι μήνυμα της έστειλε ο Νίκος Αναστασιάσης