Το δράμα του πρώην συνεργάτη του Σεφερλή, Γιάννη Ζουμπαντή - Που είναι και τι κάνει σήμερα

Η συγκινητική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το δράμα του πρώην συνεργάτη του Σεφερλή, Γιάννη Ζουμπαντή - Που είναι και τι κάνει σήμερα

Ο Γιάννης Ζουμπαντής, ο άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει και έχουμε αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλον μέσα από τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή, είχε μιλήσει πριν από χρόνια στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο», για το bullying που δέχτηκε μικρός λόγω του ύψους του.

«Bullying δέχτηκα όταν άλλαξα σχολείο, όταν πήγα από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, σε ένα χωριό δίπλα από το δικό μου. Μαζεύτηκε όλο το σχολείο και λέγανε “πώς είναι αυτό έτσι;”. Δεν καταλάβαινα ότι έχω κάποια ιδιαιτερότητα γιατί όλοι με αγαπούσαν. Το bullying το ένιωσα, βέβαια, ελάχιστα γιατί εκεί τα παιδιά δεν με ήξεραν. Την άλλη μέρα τσακωνόντουσαν ποιος θα με πάρει στους ώμους για να πάμε εκδρομή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για το που είναι και τι κάνει σήμερα κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς, αφού και στα social media είναι ανενεργός ενώ τα προφίλ του είναι ενεργά.

Ωστόσο, δείτε τι κάνει σήμερα κι ένας ακόμα συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιάννης Καπετάνιος!

Σάλος με ανάρτηση του Γιάννη Ζουμπαντής - Εύχεται θάνατο και καλαζάρ σε σκυλιά

Τον γύρο των social media κάνουν οι φρικτές αναρτήσεις του ηθοποιού Γιάννη Ζουμπαντή με τις οποίες εκφράζει το μίσος του για τα σκυλιά.

Ο Ζουμπαντής, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στις εκπομπές και τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, στις αναρτήσεις του εναντίον των σκυλιών εύχεται «καλαζάρ» και «ψόφο».

«Τα κ@λόσκυλα τα έδωσαν αξία οι αδελφές και οι αγ@μήτες. Ψόφος. ουστ», αναφέρει σε μια ανάρτησή του γεμάτη μίσος για ανθρώπους και ζώα.

«Κάνανε τα σκυλιά παιδιά και βλέπουν τα παιδιά σκυλιά. Εγώ είμαι το ανάποδο. Άντε γ@μήσου (ψόφος) και συ και το σκυλί σου», δηλώνει σε άλλη ανάρτηση.

Όπως είναι φυσικό, οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν την οργή φιλοζωικών οργανώσεων και όχι μόνο.

Να αναφέρουμε ότι οι αναρτήσεις του Ζουμπαντή, όπως και όλο το προφίλ του δεν είναι προσβάσιμο πλέον μέσω του facebook. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έστειλαν screenshots στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ και ο ίδιος ενδέχεται να κατέβασε το προφίλ του για να περιορίσει τον σάλο.

Πηγή: 3pointmagazine.gr