Το Πόθεν Έσχες της Μαρίνας Πατούλη - Χιλιάδες ευρώ, ακίνητα και...

Στη δημοσιότητα η περιουσία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πόθεν Έσχες της Μαρίνας Πατούλη - Χιλιάδες ευρώ, ακίνητα και...

Η Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Ήταν παντρεμένη με τον γιατρό, πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη από το 1986. Έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Τον Μάρτιο του 2021, η Μαρίνα Σταυράκη ανακοίνωσε ότι δεν μένουν πλέον μαζί με τον Γιώργο Πατούλη και έχουν ξεκινήσει από κοινού τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο συναισθηματικά, όσο και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της UNESCO έχει ήδη βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, του γνωστού σχεδιαστή μόδας, Βλάσση Χολέβα. Οι δυο τους πραγματοποιούν πολλά κοινά ταξίδια, με το τελευταίο τους να είναι στο Παρίσι για την νέα συλλογή ρούχων που ετοιμάζει η Μαρίνα Πατούλη.

Το Πόθεν Έσχες της Μαρίνας Πατούλη

Εισόδημα ύψους 81.063,32 ευρώ δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, για το 2019, στο πόθεν έσχες του 2020. Η εν διαστάσει σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, με την οποία χώρισε τον περασμένο χειμώνα, δήλωσε 17.644,91 ευρώ. Ο κ. Πατούλης και η σύζυγός του έχουν καταθέσεις ύψους 85.024 ευρώ και διατηρούν αρκετά ακίνητα.

Η τελευταία εμφάνισή της που προκάλεσε εγκεφαλικά

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια εκρηκτική γυναίκα η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Βέβαια, είναι... πιασμένη, αφού διατηρεί σχέση με τον Βλάση Χολέβα με τον οποίο πρόσφατα πήγαν διακοπές στην Μύκονο. Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν, μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της, όπως έκανε και πρόσφατα.

Στην τελευταία ανάρτηση που πραγματοποίησε, πόζαρε με μίνι μαύρο φόρεμα και μοίρασε πολλά εγκεφαλικά στους διαδικτυακούς της φίλους με την εμφάνιση της.

Η Μαρίνα Πατούλη διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της και αυτό φαίνεται! Μετά το διαζύγιο της έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και δεν σταματάει να χαμογελάει.

Μαρίνα Πατούλη instagram