Η τραγική ιστορία πίσω απ' το χαμόγελο του Πασχάλη Τερζή - Η πρώτη του γυναίκα που πέθανε ξαφνικά

Μαζί της απέκτησε το γιο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τραγική ιστορία πίσω απ' το χαμόγελο του Πασχάλη Τερζή - Η πρώτη του γυναίκα που πέθανε ξαφνικά

Ο Πασχάλης Τερζής είναι κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει προσφέρει στην χώρα μοναδικούς "ύμνους" στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Και μπορεί να έχει κάνει σαματά στα νυχτερινά κέντρα, ωστόσο, πίσω από το χαμόγελο του κρύβει μια τραγική ιστορία στην προσωπική του ζωή.

Πριν γνωρίσει την δεύτερη σύζυγό του και αποκτήσουν μαζί την Γιάννα, υπήρξε ξανά παντρεμένος πριν γίνει γνωστός με τη μουσική του. Ωστόσο, η γυναίκα του πέθανε ξαφνικά όταν εκείνος ήταν στο στρατό. Την εξομολόγηση είχε κάνει ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει.

Όπως είχε αναφέρει ήταν η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή του και είχε σκεφτεί μάλιστα να βάλει τέλος, όμως έπρεπε να σταθεί δυνατός για τον γιο που είχαν αποκτήσει που είναι και το πρώτο του παιδί.

Η εξομολόγηση του Πασχάλη Τερζή για τη σύζυγό του

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: "Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;". Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα», είχε αποκαλύψει.

Πασχάλης Τερζής πρώτη σύζυγος

Πως είναι σήμερα ο Τερζής

O Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από το χώρο της μουσικής αλλά και της showbiz και έχει απομονωθεί στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη (δείτε φωτογραφίες) με τη σύζυγό του, ενώ πολύ συχνά τον επισκέπτονται και τα παιδιά του.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα όταν πραγματοποιεί κάποια τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, αφού είναι από τους πιο ταλαντούχους λαϊκούς τραγουδιστές.

Στις Δευτέρα 9/6, ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το παρών σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην Χαλκιδικής.

Ο ίδιος όπως παρατηρήσαμε είναι αρκετά αδυνατισμένος, ενώ κυκλοφορούσε με μαγκούρα.

Πασχάλης Τερζής που είναι σήμερα