Σπάνια θαμμένη από το χρόνο φωτογραφία - Η Έλενα Τσαβαλιά με φουσκωμένη κοιλιά έγκυος στο γιο της

Λίγοι την θυμούνται...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάνια θαμμένη από το χρόνο φωτογραφία - Η Έλενα Τσαβαλιά με φουσκωμένη κοιλιά έγκυος στο γιο της

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια (δείτε το σπίτι τους). Ο γιος τους Χάρης, από την ημέρα που ήρθε στη ζωή τους γέμισε ευτυχία. Είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους και κύρια προτεραιότητα τους.

Μάλιστα, σε κάθε παράσταση που πηγαίνει να τους δει ο νεαρός Χάρης κάθεται στην πρώτη θέση και υπάρχει λόγος: «Για να βλέπει τους μορφασμούς και τις εκφράσει μου. Πολλές φορές, επειδή οι δυο μας έχουμε κώδικες, από το σπίτι, που τους χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά εγώ «παίζω» με τον Χάρη και είναι μια διαδικασία που μας αρέσει. Η Έλενα μου είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω πολλά χρόνια πριν, μου δίνει “πόντους”, παίρνω από αυτή την παράσταση, από αυτή την ερμηνεία. Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ εύκολα για μένα κι αυτό δεν μου αρκεί».

Η φωτογραφία της Τσαβαλιά την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα που γέννησε, ωστόσο, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορες φωτογραφίες από την περίοδο που η Έλενα Τσαβαλιά ήταν έγκυος.

Μια την είχε ανεβάσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έλενα Τσαβαλιά έγκυος

Πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα ο Χάρης

Ο Μάρκος Σεφερλής επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία με την οικογένεια του στα social media, και τα σχόλια πήραν φωτιά. Αφορμή στάθηκε η γιορτή της Έλενας Τσαβαλιά.

«Χρόνια πολλά και καλά στη δική μας Ελένη! Χρόνια πολλά και καλά στη δική σας Ελένη, στον δικό σας Κωνσταντίνο, στη δική σας Κωνσταντίνα! Με υγεία πάνω απ’ όλα, με αγάπη πιο πάνω απ’ όλα!», έγραψε ο γνωστός κωμικός στην ανάρτησή του.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται μαμά και γιος αγκαλιά, σαν μία γροθιά. Ενώ βλέπουμε πως ο γιος του, περισσότερο μοιάζει σε εκείνον παρά στην μητέρα του, καθώς έχει πάρει τα καστανά του χρώματα, ενώ όσο μεγαλώνει η ομοιότητα είναι πιο εμφανής.