Οι 17 πιο δημοφιλείς γάμοι του 2023: Ποιοι επώνυμοι ερωτεύτηκαν και έβαλαν κουλούρα!

Με παπά και με κουμπάρο!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Οι 17 πιο δημοφιλείς γάμοι του 2023: Ποιοι επώνυμοι ερωτεύτηκαν και έβαλαν κουλούρα!

Σήμερα γάμος γίνεται ή για να είμαστε πιο ακριβείς το 2023, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι και ορκισμένοι εργένηδες και εργένισσες που βρήκαν το άλλο τους μισό και πήραν την απόφαση να βάλουν στεφάνι. Μέχρι και η Δήμητρα Ματσούκα μετά από 7 χρόνια σχέσης είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Πέτρο Κόκκαλη σε μια λαμπερή τελετή στο κέντρο της Αθήνας... «Ησαΐα χόρευε», στην showbiz αλλά και στην πολιτική σκηνή και αυτά είναι τα πιο γνωστά ζευγάρια που έβαλαν κουλούρα και ορκίστηκαν αιώνια αφοσίωση... Για να δούμε...

Οι γάμοι που συζητήθηκαν φέτος

Πέτρος Κόκκαλης Δήμητρα Ματσούκα
Instagram/anastasia_tsilimpiou

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης

Μετά από 7 χρόνια σχέσης, ένας παράφορος έρωτας επισημοποιήθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου. Η Δήμητρα Ματσούκα και ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης πραγματικά έλαμπαν από ευτυχία την ημέρα του γάμου τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου παρουσία ελάχιστων καλεσμένων. Η ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό μακρύ φόρεμα από το atelier Loukia, με λεπτομέρειες από δαντέλα και ανοιχτή πλάτη, σε στενή γραμμή. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά με μικρές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης

Βαφτίσια και ξαφνικός γάμος μαζί... Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης την Παρασκευή 30 Ιουνίου βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους και την ίδια μέρα η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα ξαφνιάστηκε από την πρόταση γάμου – έκπληξη του συντρόφου της και χωρίς... δεύτερη κουβέντα, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο. Η νεοφώτιστη που έκλεισε τα πέντε της χρόνια πήρε δύο ονόματα: Αλεξάνδρα-Ωκεανίς. Νονές της ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα Μαροσούλη και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου. Το μυστήριο που έγινε σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών, «προδόθηκε» μόνο μέσα από τα social των καλεσμένων αλλά και της παρουσιάστριας που φανερά συγκινημένη απολάμβανε την ωραιότερη μέρα της ζωής της.

Μιχάλης Ζαμπίδης Μαρία Καρολίνα Ντάσιου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου

Στις 17 Ιουνίου και μετά από 4 χρόνια σχέσης, ο Iron Mike παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στη Γλυφάδα. Η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου έλαμπε μέσα στο ολόλευκο νυφικό της το οποίο ανήκει στη σχεδιάστρια Anna Veneti. Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου το ζευγάρι βάφτισε και τις δίδυμες κόρες του.

Σπύρος Πώρος – Μαρία Μαντζουράνη

Στο Δημαρχείο του Τσέλσι ντύθηκε γαμπρός στις 30 Ιουνίου ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Μαντζουράνη στο Λονδίνο. Η γοητευτική νύφη που έλαμπε από ευτυχία ζει μόνιμα στο Λονδίνο και εργάζεται στον ερευνητικό τομέα πολυεθνικών εταιρειών σε θέματα υγείας. Το υπέροχο σατέν νυφικό της ήταν μια δημιουργία του Βασίλειου Κωστέτσου, ενώ ο γνωστός σχεδιαστής Τάσος Ρούσσος που επίσης ζει μόνιμα στην βρετανική πρωτεύουσα, επιμελήθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής της στο Βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea.

Ελίνα Κέφη – Πάνος Μιχαλόπουλος

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Πάνο Μιχαλόπουλο, παντρεύτηκε στα τέλη του Μαΐου η Ελίνα Κέφη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το γνωστό μοντέλο, Αναπληρωματική Μις Ελλάς 1991 και παρουσιάστρια, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, στην Γλυφάδα ενώ το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε πλαζ της Βούλας.

Πέτρος Συρίγος – Ρένα Θωμά

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Ρένα Θωμά παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27/05 ο σεφ Πέτρος Συρίγος στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Καπανδρίτι. Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει διπλή τελετή και μαζί με τον θρησκευτικό γάμο του, βάπτισε και την 1,5 έτους κορούλα του.

Σταμάτης Μαλέλης – Ασημίνα Χρόνη

Ανήμερα των γενεθλίων του στις 20 Ιουλίου, επέλεξε ο Σταμάτης Μαλέλης να παντρευτεί την αγαπημένη του Ασημίνα Χρόνη. Το ζευγάρι ενώθηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βούλας, Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, πράγμα που επιθυμούσε τόσο ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης του Mega όσο και η Ασημίνα Χρόνη, που είναι εκπαιδευτικός. Το νιόπαντρο ζευγάρι αμέσως μετά ταξίδεψε στη μαγευτική Νάξο για λίγες ημέρες.

Ευγενία Δημητροπούλου – Στέλιος Βλατάκης

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Βλατάκη παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου σε μια όμορφη τελετή. Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός σύζυγός της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία φίλων και συγγενών και σφράγισαν τον έρωτά τους και την αγάπη τους με έναν θρησκευτικό γάμο. Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο, για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της κόρης τους από τη Σιέρα Λεόνε. Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου το ζευγάρι βάπτισε και την κορούλα του, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε τριών ετών.

Ευθύμης Ζησάκης Χρύσα Παπαλελούδη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη

Πρόταση γάμου στην Βερόνα της Ιταλίας έκανε στην αγαπημένη του ο Ευθύμης Ζησάκης και λίγο αργότερα στις 3/9 ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Χρύσα Παπαλελούδη μετά από 3 χρόνια σχέσης. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και ένωσαν την ζωή τους για πάντα.

Πάνος Μουζουράκης Μαριλού Κόζαρη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη

Ένας αμετανόητος εργένης ερωτεύτηκε τρελά! Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγους μήνες πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 500 καλεσμένους. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα, έχοντας 6 συνολικά κουμπάρους (δύο φίλες από την πλευρά της νύφης και τέσσερα άτομα από την πλευρά του γαμπρού) με πολλά τηλεοπτικά κανάλια μαζί τους στο μυστήριο, παρόλο που ο ερμηνευτής δεν ήθελε εξαρχής μεγάλη δημοσιότητα.

Άννα Πρέλεβιτς Νικήτας Νομικός
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

Το Σάββατο 27 Μαΐου η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Τα φωτογραφικά φλας με το που έφτασε στην εκκλησία στράφηκαν πάνω της, ενώ συνοδευόταν από τον πατέρα της, θρύλο του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Το πανέμορφο μοντέλο και influencer έλαμπε μέσα στο κατάλευκο και παραμυθένιο από δαντέλα νυφικό της, ενώ από δίπλα της είχε την κουνιάδα της Δούκισσα Νομικού.

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς

Αυτή και εάν ήταν έκπληξη! Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις 30 Μαρτίου στο Δημαρχείο Ραφήνας τον αγαπημένο της εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά και το ευχάριστο γεγονός έγινε γνωστό έναν μήνα αργότερα από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social. Με ένα απλό αλλά εντυπωσιακό νυφικό του οίκου «ASSI by Mina Lambraki», με μια ανθοδέσμη στα χέρια, η γνωστή παρουσιάστρια κρατώντας την κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει, ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ

Στις 19 Οκτώβρη στη Νέα Υόρκη παντρεύτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, με πολιτικό γάμο. Η είδηση έγινε γνωστή μόλις μια μέρα πριν, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε στην εισήγησή του, αφήνοντας άφωνα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή, είναι ότι παντρεύεται τον Τάιλερ με πολιτικό γάμο. Ο γάμος έγινε το μεσημέρι στο Μπρούκλιν και στη συνέχεια γιόρτασαν το ευτυχές γεγονός χαλαρά με λίγους καλεσμένους. Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη αμέσως μετά είπε ότι το καλοκαίρι θα γίνει το γλέντι του γάμου και στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

Σάκης Αρσενίου - Λαμπρινή Πλεύρη

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους έζησαν στις αρχές της χρονιάς και συγκεκριμένα στις 9/1 ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη, καθώς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το ζευγάρι που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό του πολύ λίγα αγαπημένα του πρόσωπα, δημοσιεύοντας ωστόσο μερικά στιγμιότυπα στα social media αμέσως μετά την τελετή με τη νύφη να διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σταν Βέρα Σωτηροπούλου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Stan – Βέρα Σωτηροπούλου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν στις 10 του Σεπτέμβρη στην Πάρο ο Στράτος Αντιπαριώτης και η Βέρα Σωτηροπούλου. Ο γνωστός σε όλους μας και αγαπημένος τραγουδιστής Stan και η 27χρονη δικηγόρος, μετά από 4 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη, ενώ ακολούθησε γλέντι σε κέντρο της περιοχής.

View this post on Instagram

A post shared by FEDRA (@fedra_collection)

Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης

Η μαύρη γαζέλα του Survivor και ο γιατρός – παθολόγος της αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 5 μήνες γνωριμίας και μετά από κεραυνοβόλο έρωτα. Στο κτήμα του Πολυχώρου Ονείρων στον Μαρκόπουλο Αττικής, το ζευγάρι είπε το μεγάλο “ναι” και αποφάσισε να ενωθεί ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν στις 4 Ιουνίου, στην Κύπρο, ο Λούκας Γιώρκας και η αγαπημένη του, Βασιλική Σαλαμπάση. Ο γάμος του τραγουδιστή και της 28χρονης δικηγόρου πραγματοποιήθηκε στo χωριό Αραδίππου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Καταπέλτης" ο Stan: «Το να "παίζεις" με τα μάτια είναι κέρατο, για μένα, αυτά είναι τα....»

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν μας ενοχλεί από που είναι το παιδί...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση της για την υιοθεσία της κόρης της

Ελεονώρα Μελέτη: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαροσούλη - «Μην τον βλέπετε έτσι, έχει τα στραβά του...»

Σταμάτης Μαλέλης: «Καλύτερα που το χώρισαν, έχουν χωρίσει και...» - Το σχόλιο για το τέλος της συνεργασίας Λιάγκα με Σκορδά

«Με τον σύζυγό μου δεν βγαίνουμε τα βράδια γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση της και τη ζήλεια

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους...» - Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, λίγες στιγμές μετά το γάμο τους

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα να της γνωρίσουμε γιατρό! Είναι κιμπάρης» - Τα πρώτα λόγια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από την βίλα που ετοιμάζεται πριν το γάμο της

«Ήταν δική της ιδέα...» - Τι δήλωσε η Ανστασία Τσιλιμπίου για τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα

10 επώνυμες νύφες της 10ετίας που έγραψαν ιστορία με τα εντυπωσιακά νυφικά τους

«Ένα τέτοιο γάμο θα ήθελα κι εγώ...» - Η προσωπική εξομολόγηση της Καινούργιου στο "Super Κατερίνα"