Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι δυο γάμοι, τα διαζύγια, η δύσκολη εγκυμοσύνη και ο μεγάλος έρωτας στη ζωή της

Η Ευανθία από τις “Ψυχοκόρες” και η συγκλονιστική ιστορία της

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Ασλάνογλου σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λα Βέρν, αλλά την κέρδισε η υποκριτική – και καλά έκανε εδώ που τα λέμε, για να μας χαρίζει τέτοιες σπάνιες ερμηνείες σαν αυτή που βλέπουμε στις “Ψυχοκόρες”στον ΑΝΤ1.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια απουσίας, είναι η Ευανθία Νάτση που μαζί με τον άντρα της Ηλία παίρνουν στο σπίτι τους για ψυχοκόρη την Φρόσω Πολύζου και την “χρησιμοποιούν” για να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Βιασμοί, βασανιστήρια, μέχρι και σε δολοφονία φτάνει το ζευγάρι προκειμένου να μην φύγει η ψυχοκόρη τους και να την κρατήσουν για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Δείτε επίσης: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Οι θυελλώδεις έρωτές του - Αυτές είναι οι επώνυμες γυναίκες που τον αγάπησαν

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ερμηνευτικά ίσως στον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, όπου δίνει πραγματικά ρεσιτάλ υποκριτικής, προσθέτοντας ακόμα ένα λιθαράκι στο πλούσιο βιογραφικό της...”Άφησα την τηλεόραση για 14 χρόνια. Μου το έλεγαν οι συνάδελφοι ότι είναι πολλά. Έλεγαν η Ασλάνογλου δεν κάνει τηλεόραση και αυτό δεν είναι καλό” δήλωσε εκείνη σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” μιλώντας για την επιστροφή της στην μικρή οθόνη και στις “Ψυχοκόρες” και είπε για την σειρά: «Δεν είχαν περάσει καλά όλες οι Ψυχοκόρες που είχαν πάει σε σπίτια. Εγώ έχω την τύχη να έχω γνωρίσει μια ψυχοκόρη από την οικογένεια του άντρα μου»

Αποστασιοποιημένη από τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και εκτός των δημοσιοσχετίστικων εκδηλώσεων, η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της μέσα στον χώρο να κρατάει μια στάση πολύ διακριτική και να απασχολεί κυρίως με τις επαγγελματικές της δουλειές.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι δυο γάμοι, τα διαζύγια και ο μεγάλος έρωτας της ζωής της

Μέχρι που γνώρισε τον Κώστα Σπυρόπουλο και όλα στην ζωή της άλλαξαν, οι παπαράτσι μπήκαν μέσα στον κόσμο της χωρίς να το πάρει χαμπάρι, αφού είχε ερωτευτεί έναν από τους πιο γνωστούς ζεν πρεμιέ μιας λαμπερής εποχής με πλούσιο ερωτικό παρελθόν. Ο πρωταγωνιστής είχε απασχολήσει προηγουμένως με τους έρωτές του με δυο σταρ, μια από τον καλλιτεχνικό χώρο και μια από τον πολιτικό. Βουγιουκλάκη και Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου...

Μαρίνα Ασλάνογλου και Κώστας Σπυρόπουλος
22-06-2011 Κηποθέατρο Παπάγου.«ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ».Μαρίνα Ασλάνογλου-Κώστας Σπυρόπουλος

Η σχέση του με την Μαρίνα Ασλάνογλου, που ήταν η συνέχεια μετά από δυο θυελλώδεις έρωτες, ήταν όπως καταλαβαίνετε πόλος έλξης των παπαράτσι και των gossip εκπομπών. Ποια ήταν η νέα του σύντροφος που τον κέρδισε; Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Σαν τον σκύλο με την γάτα” που ετοίμαζε ο Κώστας Σπυρόπουλος για λογαριασμό του ΑΝΤ1. Εκείνος τότε έψαχνε να βρει την συμπρωταγωνίστριά του και την βρήκε στο πρόσωπο της Μαρίνας που έμελλε στην συνέχεια να είναι και η συμπρωταγωνίστρια της ζωής του. Το 2004 οι δυο τους είναι ήδη ζευγάρι, αλλά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην γίνουν αντιληπτοί από πουθενά. Δεν τα καταφέρνουν όμως.

Το ζευγάρι συζεί από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του ηθοποιού στην Κηφισιά και μάλιστα για να μην γίνουν αντιληπτοί από κανέναν αν και παίζουν στο ίδιο θέατρο στο έργο “Γαμήλια δεξίωση” κυκλοφορούν με διαφορετικά αυτοκίνητα και ξεφεύγουν. Όπως φάνηκε στην συνέχεια ο τίτλος της παράστασης που είχαν επιλέξει να παίξουν μάλλον ήταν συμβολικός για την σχέση τους, αφού λίγο καιρό αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2007 το ζευγάρι παντρεύεται στην Κρήτη – τόπο καταγωγής της μητέρας τής νύφης – με όλα τα παραδοσιακά έθιμα και με κουμπάρα την Ελένη Κούρκουλα που πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Σπυρόπουλο στην “Λάμψη”.

Δείτε επίσης: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός που τον στιγμάτισε και οι 3 επώνυμες γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του!

Το όνομά της Μαρίνας Ασλάνογλου γίνεται ακόμα πιο γνωστό και το ζευγάρι απασχολεί ξανά την επικαιρότητα 3 χρόνια μετά όταν αποφασίζει να χωρίσει. Η είδηση του χωρισμού της πέφτει σαν βόμβα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, που δεν περίμεναν μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή τους, εκείνοι όμως σε δηλώσεις τους δηλώνουν ευτυχισμένοι και ότι παραμένουν φίλοι που δεν κρατάνε κακία ο ένας στον άλλον. “Απλώς τελείωσε η σχέση μας και καταλάβαμε ότι έπρεπε να χωρίσουμε” δηλώνει η Μαρίνα για τον Κώστα που υποστήριζε τότε ότι: “Κρατάω επαφή με τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ζωή μου. Έτσι είμαι εγώ, πολύ Σουηδέζα σε αυτά τα θέματα”.

Στην πλάτη της έχει χαραγμένο ένα τατουάζ στα ισπανικά που λέει “σαν όνειρο” και έλεγαν τότε ότι το χτύπησε μετά τον χωρισμό της. Η ίδια το αρνιόταν... Βέβαια αργότερα αναθεώρησε για το “βελούδινο” διαζύγιο και είπε άλλα...

«Πέρασα ένα χρόνο αρκετής σκέψης και γενικώς έψαχνα να βρω εμένα. Πλέον ξέρω συνειδητά τι μου αρέσει και τι όχι. Ο χωρισμός είναι κάτι καθαρά προσωπικό που θες να το περάσεις μόνος σου. Όταν βγήκε όλο αυτό, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Και οι δυο μας δεν ήμασταν καλά». Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε και υποστήριζαν ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους που ήταν η αιτία του χωρισμού, εκείνοι τις διέψευδαν κατηγορηματικά με την ηθοποιό να λέει συγκεκριμένα για αυτό: «Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Υπήρξαν μόνο δυο, ο Κώστας κι εγώ. Κάναμε και οι δυο λάθη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά τα προβλήματα που προέκυψαν και... χάθηκε η μπάλα»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου στην συνέχεια σε όποια συνέντευξη και να έδινε επαναλάμβανε ότι απέκλειε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μετά τον χωρισμό της από τον πρώτο της σύζυγο, το Σύμπαν όμως που την άκουγε, μάλλον είχε επιλέξει να της παίξει άλλο... παιχνίδι από αυτό που είχε κατά νου να παίξει στην ζωή της. Σε ένα ταξίδι της στην Σκιάθο γνώρισε στο αεροδρόμιο τον άντρα της και ο έρωτας ήταν τόσο κεραυνοβόλος και απρόσμενος, που εκείνη δεν δίστασε λίγους μήνες αργότερα να πει το “ναι” στην πρόταση γάμου και να πετάξουν μαζί στα ουράνια...

Ένα Σάββατο του Ιουνίου του 2016 στην Σκιάθο σε έναν γάμο που έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι, η Μαρίνα Ασλάνογλου παντρεύτηκε τον ποινικολόγο Δημοσθένη Πέππα με κουμπάρους την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, την σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή. Η νύφη έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της του οίκου Miltos Couture και η συγκίνηση του ζευγαριού ήταν διάχυτη σε μια ρομαντική τελετή που τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας της δημοσιότητας πάνω του.

Γάμος Μαρίνας Ασλάνογλου-Δημοσθένη Πέππα
25-06-2016 Σκιάθος-Αγία Παρασκευή.Γάμος Μαρίνας Ασλάνογλου-Δημοσθένη Πέππα
Δυο χρόνια αργότερα από τον γάμο της έφερε στον κόσμο με την τρίτη εξωσωματική που έκανε, τον καρπό του έρωτά της με τον άντρα της Δημοσθένη Πέππα. Το μικρό αγοράκι που την έχει ξετρελάνει, δυσκολεύτηκε όπως έχει και η ίδια παραδεχτεί να έρθει στην ζωή της και είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Η ηθοποιός ενώ στον πέμπτο μήνα της κύησής της έπαιζε στο θέατρο έπαθε μια μικρή αποκόλληση και αναγκάστηκε να σταματήσει για δυο μήνες.

«Είχα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δυο μήνες, έκανα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί»... Λίγους μήνες αργότερα πανευτυχής κρατούσε στην αγκαλιά της τον μικρό της Κωνσταντίνο και άλλαζε τις προτεραιότητές της, μαζί με τις πάνες βλέποντας τα λαμπερά μάτια του παιδιού της να της χαμογελούν.

6 χρόνια αργότερα ο μικρός Κωνσταντίνος Πέππας ποζάρει έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά εκεί όπου ετοιμάζεται να ανέβει η παράσταση “Σκηνές από έναν γάμο” με την Μαρίνα Ασλάνογλου και με τον Νίκο Ψαρρά και κάτω από την αφίσα της μαμάς του και του συμπρωταγωνιστή της εύχεται καλή επιτυχία... Η ηθοποιός με βουρκωμένα μάτια αναρτά για πρώτη φορά στο Instagram την φωτογραφία του γιου της που είναι ολόιδιος με εκείνη...

Γιος μελίνας ασλάνογλου

Και επειδή τα παραμύθια δεν έχουν πάντα αίσιο τέλος αλλά και δράκους, τον περασμένο Φεβρουάριο, η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας με μια ανακοίνωση (δείτε την εδώ) ρίχνουν σαν βόμβα την είδηση ότι χωρίζουν ύστερα από 8 χρόνια γάμου, ζητώντας από τα media διακριτικότητα για χάρη του παιδιού τους... Σήμερα δηλώνει πανευτυχής με την ζωή της και με όσα της έχουν συμβεί σε αυτήν και ευγνωμονεί το Σύμπαν για αυτή την πανέμορφη φατσούλα που την κοιτάει στα μάτια και την φωνάζει μαμά... Η Μαρίνα είναι ευτυχισμένη και εάν κάτι την συνδέει με τον ρόλο της στις “Ψυχοκόρες” σαν Ευανθία, είναι η λαχτάρα που σφίγγει και εκείνη το παιδί της ψυχοκόρης της όταν το παίρνει αγκαλιά...

Μαρίνα Ασλάνογλου Ψυχοκόρες αντ1