Survivor 2 - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι! Χατζίδου, Δρυμωνάκος ή Παρθένης;

Survivor 2 - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι! Χατζίδου, Δρυμωνάκος ή Παρθένης;

Στο Survivor 2 έχουν ήδη ανάψει τα αίματα με τις ομάδες να έχουν δημιουργήσει κλίμα και αντιπάθειες μεταξύ τους!

Τις άσχημες συμπεριφορές και τα ξεκατινιάσματα θα τα δούμε ήδη από την πρώτη αποχώρηση μιας και ήδη τα νεύρα είναι στα κάγκελα! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε μία απίστευτη κόντρα μεταξύ των ομάδων! Η Κατερίνα Δαλάκα θα κάνει αναφορά για τις άσχημες σχέσεις που έχουν οι "Μαχητές" και το κατάλαβαν μέχρι και αυτοί! Μπορεί οι Μαχητές να έχουν σερί νίκες προς το παρόν και αυτό να τους φτιάχνει την διάθεση, όμως... όταν θα έρθει η πρώτη ήττα, οι ισορροπίες θα αρχίσουν να χάνονται. (Κατερίνα Δαλάκα: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες!)

Στους Μαχητές, η Αγγελική Κοκαλίτσα συνεχίζει να παραπονιέται και να "θάβει" τους συμπαίκτες της στον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, αναφέροντας ότι την πατάνε κάτω, επειδή έχασε στο αγώνισμα. Αυτο που θα αργήσουμε όλοι να καταλάβουμε, είναι, γίνεται όντως αυτό ή αν είναι τακτική της αθλήτριας για να την λυπηθεί και καλά ο κόσμος...

Survivor 2: Τo Twitter "σταυρώνει" Φαρμάκη και Αγόρου-φραουλίτσα για διαφορετικούς λόγους!

Από την άλλη, η Ελένη Χατζίδου είναι υποψήφια και αυτό δεν της αρέσει καθόλου! Είναι υποψήφια προς αποχώρηση και αυτό της έχει βγάλει τον χειρότερο εαυτό της, μιας και σήμερα θα την δούμε να ειρωνεύεται και να αφήνει σπόντες στην κάμερα λέγοντας: "Το αγωνιστικό κομμάτι φτιάχνετε με την προπόνηση, ο χαρακτήρας όμως όχι!", νιώθοντας αδικημένη που οι συμπαίκτες της την θεωρούν την πιο αδύναμη!

Και πάμε στο θέμα μας...

Ο αγώνας... η ένταση και οι νέοι παίκτες!

Το ριάλιτι επιβίωσης θα αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον, μιας και θα μπουν δύο νέες παίκτριες, εκ των οποίων η μία είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που την περιμένει πως και πως όλο το τηλεοπτικό κοινό! Η Κωνσταντίνα θα προσπαθήσει να ειναι φιλική κι αν περιμένετε ότι θα ξεκατινιαστεί από το πρώτο επεισόδιο, είστε γελασμένοι...

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αγώνισμα, το είχαμε δει και πέρυσι! Θέλει δύναμη και καλή τεχνική! Οι Μαχητές θα υπερισχύσουν στους άντρες, μιας και θα αποδειχθούν πιο δυνατοί, ενώ οι Διάσημοι θα έχουν προβάδισμα στις γυναίκες!

Λύθηκε το μυστήριο στο Survivor! Μάθαμε το επίθετο της Ξένιας των Rec

Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι...

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Αλεξάνδρος Παρθένης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Ελένη Χατζίδου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η αποχώρηση η σημερινή είναι αντρική υπόθεση, μιας και η Ελένη Χατζίδου έχει τις περισσότερες ψήφους! (Ελένη Χατζίδου: Η ολική μετάλλαξη απο το fame story μέχρι το Survivor! Οι πλαστικές και η αλλαγή...)

Οπότε στο σκαμνί κάθεται ο Αλέξανδρος Παρθένης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, των οποίων η διαφορά είναι ελάχιστη! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, οι δυο παίκτες κονταροχτυπιούνται και βρίσκονται πολύ κοντά στους ψήφους με τον έναν να περνάει τον άλλον και πάλι το ίδιο! Αυτό αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες μας, λοιπόν! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη Χατζίδου θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και το αποτέλεσμα θα κριθεί μεταξύ του Αλέξανδρου Παρθένη και του Γιάννη Δρυμωνάκου! Αναλυτικό σποιλερ για το ποιος αποχωρεί αλλά και ποια ομάδα κερδίζει σήμερα, θα το μοιραστούμε μαζί σας λίγο πριν το επεισόδιο, όπως κάθε μέρα. (Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει...)