Survivor 2 Spoiler: Πασίγνωστη ηθοποιός, η δεύτερη "Διάσημη" που μπαίνει στο παιχνίδι! Ο λόγος για την...

Survivor 2 Spoiler: Πασίγνωστη ηθοποιός, η δεύτερη

Τι σας έχω πάλι σήμερα!

Από την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως θα μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι, 2 στους Μαχητές και 2 στους Διάσημους δεν έχω σταματήσει να ψάχνω για εσάς τα ονόματα που θα ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη προσθήκη που θα γίνει στο παιχνίδι είναι η guest εμφάνιση του Κώστα Αναγνωστόπουλου από το survivor 1, ο οποίος θα πάει να δώσει συμβουλές στους παίκτες και ενδεχομένως να παίξει μαζί τους κάποιο αγώνισμα. Το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει καλέσει και άλλον παίκτη στον Άγιο Δομίνικο από το Survivor 1 και ταυτόχρονα έγινε πρόταση και στον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει (Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ).

Και πάμε στο θέμα μας...

Χθες σας αποκάλυψαμε στο Dimis Blog τα 3 ονόματα που θα μπουν στο παιχνίδι. Τους νέους παίκτες (Δείτε εδώ την λίστα). Φυσικά, σας άφησα μία έκπληξη, για την δεύτερη επώνυμη που θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης αναφέροντας σας πως είναι όνομα φωτιά!

Μετά την εισβολή του πιο περιζήτητου εργένη στο παχνίδι (Δείτε εδώ), έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η ηθοποιός, Νικολέττα Καρρά αποδέχθηκε την πρόταση από την τουρκική παραγωγή για να μπει στο Survivor 2.

Στην ηθοποιό από την αρχή είναι γίνει η πρόταση να μπει στο ριάλιτι όμως, δεν είχε διεφθετίσει κάποιες δουλειές της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει από την αρχή στο παιχνίδι!

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι η Νικολέττα Καρρά ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο αφού είπε το μεγάλο "ναι". Το μόνο πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως έχει κάποια θέματα η Νικολέτα με το διαβατήριο της και δεν είναι γνωστό αν θα μπει τώρα, μαζί με την 4άδα στο ριάλιτι επιβίωσης ή θα την βάλουν αργότερα σαν guest.. όπως είχε μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Σε κάθε περίπτωση όμως, η συμμετοχή της Νικολέττας Καρρά θεωρείται σίγουρη!