Survivor 3! Σε ποια γυμνάστρια - μοντέλο έκαναν πρόταση και σκέφτεται να πει... ναι;

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Το όνομα βόμβα!

Survivor 3! Σε ποια γυμνάστρια - μοντέλο έκαναν πρόταση και σκέφτεται να πει... ναι;

Η συγκεκριμένη άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της!Το αντρικό κοινό τη λατρεύει και αν και έχει πατήσει τα... -άντα διατηρεί κορμάρα!


Είναι μελαχρινή, με άψογες αναλογίες και ο Ατζούν τη θέλει πολύ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (06/12);


Ο λόγος λοιπόν για τη Σοφία Παθέκα! Η personal trainer Σοφία Παθέκα είναι παντρεμένη με τον καρδιοχειρουργό Λεωνίδα Παπαστάυρου και οι δυό τους βιώνουν την απόλυτη ευτυχία με τους γιους τους, Αλέξανδρο και Θάνο.
Μας συστήθηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια (το 1998) μέσα από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Mega «Πολύ καλημέρα σας», που παρουσίαζαν ο Γιώργος Πολυχρονίου και η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Σιαμπάνη: Τα λαμπερά γενέθλια με όλο το «My style rocks 2» και η τούρτα υπερπαραγωγή!

Η όμορφη Σοφία Παθέκα είχε αναλάβει να μας γυμνάζει καθημερινά και γρήγορα έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό.

Και αυτό δεν άλλαξε ακόμη και όταν η νεαρή γυμνάστρια κατηγορήθηκε -τότε- ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Γιώργου Πολυχρονίου με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, φήμη που έφερε τριγμό στην επαγγελματική σχέση τους, αλλά και έντονη λογομαχία μεταξύ τους, οδηγώντας αυτή τη συνεργασία στο πρόωρο τέλος.

Δείτε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή! Δείτε την ξανθιά και...


Σήμερα, η Σοφία ασχολείται με το personal training, αλλά και με αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων σε άτομα που πάσχουν.


Η ίδια όπως καταλαβαίνετε είναι σούπερ αθλητικός τύπος σαν γυμνάστρια και οι υπεύθυνοι τη θέλουν πολύ! Μάλιστα πληροφορίες του Youweeklyt.gr τη θέλουν να είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια! Ε, ρε τι έχει να γίνει...

Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται φέτος αλλά υπεύθυνη του ριάλιτι επιβίωσης survivor έχουνε κυριολεκτικά ξεσκιστεί να κάνουν προτάσεις προκειμένου το ριάλιτι να σκίσει. Διαβάστε εδώ ποιους άλλους έχουν προσεγγίσει!


Μάλιστα ανάμεσα σε όλους τελευταία έχουν προσεγγίσει και τη κούκλα Ζόζεφιν... Διαβάστε εδώ τρομερό παρασκήνιο!