Survivor 4: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο για την νικήτρια ομάδα!

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο για την νικήτρια ομάδα!

Η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4 μόλις ξεκίνησε και οι Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται για το πρώτο έπαθλο.

Η αγωνία ήδη έχει φτάσει στο κόκκινο με τους παίκτες να ξεκινάνε πολύ δυναμικά. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, μάλιστα, τα πρώτα έπαθλα για το σημερινό αγώνισμα.

Το πρώτο έπαθλο για την μεγάλη, λοιπόν, πρεμιέρα είναι το νερό ΒΙΚΟΣ και το αλεύρι ώστε να φτιάξουν οι νικητές ψωμί! Δείτε εδώ πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών!

Survivor 4: Η συγκλονιστική έναρξη και η παρουσίαση των παικτών

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4, επέστρεψε και η πρεμιέρα ήταν άκρως εντυπωσιακή με τον Γιώργο Λιανό να κάνει την εμφάνισή του στον Άγιο Δομίνικο με ελικόπτερο!

Μετά από δύο χρόνια το Survivor επέστρεψε και στα πρώτα πλάνα ο νέος παρουσιαστής του ριάλιτι έκλεψε την παράσταση ενώ ακολούθησε και μια μίνι παρουσίαση των 20 παικτών, 10 Διασήμων και 10 Μαχητών!

Αυτό ωστόσο που μας έκανε εντύπωση και ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενη χρόνια ήταν πως αμέσως ξεκίνησε ένα μίνι αγώνισμα με τους 20 παίκτες να προσπαθούν να φτάσουν πιο γρήγορα στην... στεριά κολυμπώντας και να αποκτούν το πλεονέκτημα να διαλέξουν πρώτοι παίκτες στα δύο πρώτα αγωνίσματα!

Survivor spoiler 27/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει στην μεγάλη πρεμιέρα - Αδιανόητο σκορ!

Το Survivor 4 ξεκινάει και το Youweekly σας έχει, όπως κάθε χρόνο, την διαρροή για το νικητή της ημέρας (27/12)! Ποια ομάδα κερδίζει στην μεγάλη πρεμιέρα; Διάσημοι ή Μαχητές;

Το Youweekly είναι το πρώτο site στην Ελλάδα, το οποίο από την πρώτη μέρα του Survivor 1 σας είχε όλες τις διαρροές, όταν τα υπόλοιπα sites είχαν δει πως αρχικά δεν πουλούσε και δεν ασχολούνταν! Εμείς όμως πάντα ήμασταν εδώ και πάντα με ολόσωστες διαρροές!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Απόψε έχουμε την μεγάλη πρεμιέρα για το Survivor 4 (Δείτε εδώ το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου) και το Youweekly θα είναι ξανά εδώ τόσο με διαρροή όσο και με live μετάδοση αφού στο τελευταίο Survivor είχαμε δει πως σας άρεσε αρκετά, να συμμετέχετε ζωντανά στο κάθε αγώνισμα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (27/12);

Πρεμιέρα λοιπόν απόψε με ένα αγώνισμα ιδιαίτερα περίπλοκο για Διάσημους και Μαχητές! Τους 20 παίκτες τους έχουμε γνωρίσει ωστόσο ακόμα δεν έχουμε διαπιστώσει ποιοι παίκτες είναι πιο δυνατοί με τα ίδια μας τα ματιά για να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποια ομάδα θα κερδίζει κάθε αγώνισμα!

Το αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, το μεγαλύτερο κομμάτι του είναι μέσα στη θάλασσα αλλά και εκτός αυτής χρειάζεται μεγάλη αντοχή αλλά και ευστοχία αφού ο στόχος απαιτεί και δύναμη! Ποιος θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly στο αγώνισμα της πρεμιέρας μεγάλοι νικητές είναι οι...

... Μαχητές με σκορ που θα αγγίζει το... double score, δηλαδή γύρω στις διπλάσιες νίκες για τους νικητές! Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε!

Όσο για το έπαθλο φήμες λένε πως θα είναι αλεύρι, χωρίς ακόμα να το έχουμε επιβεβαιώσει!