Survivor trailer 3/1: Μπαίνουν δυο νέες παίκτριες - Το σκληρό αγώνισμα επάθλου

Μόλις κυκλοφόρησε, δείτε το πρώτοι εδώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 3/1: Μπαίνουν δυο νέες παίκτριες - Το σκληρό αγώνισμα επάθλου

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του Survivor 4 για την Κυριακή 3/1 κι επιτέλους αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον ΣΚΑΙ, αυτό που τόσο καιρό σας γράφουμε στο Youweekly.gr: Θα μπουν νέοι παίκτες στις ομάδες!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα των Μαχητών μετά την οικειοθελής αποχώρηση της Λιλιοπούλου έμεινε με λιγότερα άτομα, άρα έπρεπε να υπάρξει μια προσθήκη, ενώ από την άλλη η ομάδα των Διάσημων είναι αρκετά αδύναμη, ασχέτως αν κέρδισε το προηγούμενο αγώνισμα όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr, άρα πρέπει να δυναμώσει λιγάκι μπας και...

Αυτό είναι το trailer του Survivor για την Κυριακή 3/1

Το αγώνισμα επάθλου θα είναι για ακόμα μια φορά σκληρό. Πρωταγωνιστεί ξανά το υγρό στοιχείο ενώ πάλι χρειάζεται μεγάλη αντοχή και ταχύτητα. Για να δούμε, θα κάνουν το σερί οι Διάσημοι και θα κερδίσουν ξανά το παιχνίδι ή οι Μαχητές δεν θα τους αφήσουν να σηκώσουν κεφάλι;

Να θυμάστε πως το Youweekly.gr θα επανέλθει με spoiler την Κυριακή 3/1 λίγο πριν τον αγώνα!

Ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr σας έχουν αποκαλύψει εδώ και καιρό ποια παίκτρια ενδέχεται να μπει στην ομάδα των Μαχητών και ποια παίκτρια στην ομάδα των Διάσημων.

Για σίγουρο spoiler όμως τόσο για το ποια ομάδα θα κερδίσει όσο και για το ποιες παίκτριες μπαίνουν τελικά στο παιχνίδι, θα επανέλθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες!

Stay tuned...