Survivor 4: Αυτό είναι το συνολικό ποσό που πήρε η Λάμπρη για δυο εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτό είναι το συνολικό ποσό που πήρε η Λάμπρη για δυο εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι

Για την Αγγελική Λάμπρη δυστυχώς τελείωσε μόλις εχθές 7/1 το ταξίδι στο Survivor αφού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα των Διάσημων. Ωστόσο, σήμερα η εκπομπή των Κου Κου αποκάλυψε πόσα λεφτά έπαιρνε την εβδομάδα.

Ξέραμε ότι είναι πολλά χιλιάρικα εδώ και καιρό αλλά κανείς δεν φανταζόταν πως θα ήταν στο ίδιο budget με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Πόσα χρήματα πήρε η Αγγελική Λάμπρη από το Survivor

Το ρεπορτάζ του Star αναφέρει πως η Αγγελική Λάμπρη έκλεισε συμφωνία με την παραγωγή του Ατζούν για 5.500 ευρώ την εβδομάδα. Άρα με γρήγορους υπολογισμούς για δυο εβδομάδες που περίμενε η ηθοποιός στο ριάλιτι πήρε συνολικά 10.000 ευρώ.

Σκάνδαλο με την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη - Η παραγωγή ήθελε να την διώξει

Το βράδυ της Πέμπτης 7/1 παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη στο Survivor, κάτι για το οποίο σας είχαμε προειδοποιήσει με spoil νωρίτερα. Κάτι όμως δεν μας κόλλαγε εξαρχής από την στιγμή που το μάθαμε...

Η Αγγελική Λάμπρη είχε κλείσει μια από τις πιο συμφέρουσες οικονομικά (για την ίδια) συμφωνίες με την παραγωγή του Survivor, την ίδια στιγμή που δεν είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω της την προσοχή και να είναι από τις πλέον αδιάφορες προσωπικότητες στο νησί που η απουσία της δεν θα γίνει αντιληπτή από κανέναν!

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως στην παραγωγή... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr