Survivor: Ο Βασάλος τα "έχωσε" στους Διάσημους - «Κούρασε η δικαιολογία με την ηλικία»

Μήπως έχει ένα μικρό δίκιο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Ο Βασάλος τα

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 παρακολούθησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να τα "χώσει" στους Διάσημους, λέγοντας πως έχουν κουράσει.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επίσης παίκτης του ριάλιτι, θέλησε να μοιραστεί την σκέψη του πως η ομάδα δεν έχει σταματήσει να μιλάει για την διαφορά ηλικίας που έχουν με τους αντιπάλους τους που είναι όλοι κάτω από 40.

Όπως σχολίασε η ηλικία και οι κοιλιακοί δεν παίζουν ρόλο και έφερε ως παράδειγμα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που ήταν ένας δυνατός παίκτης.

«Κούρασε η δικαιολογία με τις ηλικίες και τις σωματοδομές από τους Διάσημους! Επιλογή τους ήταν να πάνε στο Survivor. Ας το παλέψουν», έγραψε με αφορμή το συμβούλιο του νησιού.

Survivor Βασάλος Διάσημοι

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σχολίασε την αδυναμία των Διάσημων στο Survivor - "Όσο παραμένουν αργοί θα..."

Το Survivor έχει μπει σε όλα τα σπίτια. πόσο μάλλον στα σπίτια πρώην παικτών που τώρα, το βλέπουν σαν θεατές, ξέροντας όμως τις δυσκολίες του παιχνιδιού από πρώτο χέρι. Έτσι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη σειρά του όχι μόνο βλέπει αλλά είναι και πολύ ενεργός στα social media κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Εχθές λοιπόν, στο αγώνισμα επάθλου το οποίο ήταν ένα στατικό και όχι τόσο δυναμικό όπως έχουμε συνηθίσει, η Κωνσταντίνος έκανε το εξής σχόλιο: "Όσο οι διάσημοι παραμένουν αργοί στους στίβους μάχης θα βλέπουμε δυστυχώς τέτοιου είδους αγωνίσματα (στατικά, τυφλά, συνεργασίας) Πόσο βαρετό;"

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει άδικο αφού οι ήττες των διάσημων είναι πολλές και μάλλον η παραγωγή προσπαθεί να τους βοηθήσει όσο μπορεί. Nα σημειώσουμε ωστόσο πως και στο χθεσινό αγώνισμα οι διάσημοι ήταν οι χαμένοι.

βασάλος survivor

Βασάλος για Survivor 4: «Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μπει για τα λεφτά! Είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Η εκπομπή «Έλα χαμογέλα» σχολίασε το Survivor 4, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που είναι και πρώην παίκτης να προβλέπει τον νικητή, αλλά και να σχολιάζει την συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη.

«Πιστεύω ότι η Κάτια είναι το φαβορί για να πάρει το Survivor αν και είναι πολύ νωρίς», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής και personal trainer.

Όσον αφορά την Ανθή Σαλαγκούδη «Πιστεύω ότι έχει μπει αποκλειστικά για το εβδομαδιαίο εβδομαδιαίο ποσό που παίρνει. Το κίνητρό της είναι αυτό», δήλωσε, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι κάθεται σταυροπόδι λέγοντας πως «εκτός τόπου και χρόνου».