Βασίλης Ζούλιας: Πρέπει να σταματήσουν τα ταμπού στην Ελλάδα - "Ο Περικλής Κονδυλάτος μας ανακοίνωσε..."

Τι αποκάλυψε για τον συνεργάτη του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασίλης Ζούλιας: Πρέπει να σταματήσουν τα ταμπού στην Ελλάδα -

Στο Πάμε Δανάη μίλησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας και αναφέρθηκε στον στενό συνεργάτη του που τώρα βρίσκεται στο Survivor, Περικλή Κονδυλάτο.

Επίσης, απάντησε και στο ταμπού του ποτού και των ναρκωτικών που υπάρχει στην Ελλάδα.

«Το ατελιέ μου ήταν το διαμέρισμα της Μελίνας Μερκούρη. Είμαι 40 χρόνια στο χώρο της μόδας. Κάθε δημιουργός πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο στυλ κι αυτό να είναι αναγνωρίσιμο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε διαφορετικά μοντέλα, πρέπει να σταματήσουν τα ταμπού και να πάψουν τα στερεότυπα.

Από μοντέλα θα ξεχώριζα τη Βίκυ Κουλιανού και τη Βίκυ Καγιά. Και οι δύο έκαναν σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό. Πρέπει το ταμπού των ναρκωτικών και του αλκοόλ να τελειώνει από αυτή τη χώρα. Ήταν μια εμπειρία που εύχομαι κανείς να μην την περάσει. Στη showbiz είμαστε αρκετοί που έχουμε αυτό το πρόβλημα», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Για τον Περικλή Κονδυλάτο, ο Βασίλης Ζούλιας είπε: «Ο Περικλής Κονδυλάτος μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor μια εβδομάδα πριν φύγει. Ο κόσμος έμαθε μέσα από το Survivor ότι ο Περικλής έχει κάνει την κορώνα που φόρεσε η Lady Gaga όταν ήρθε στην Ελλάδα. Ο Περικλής είναι ένας άνθρωπος που έχει καθαρές ηθικές αξίες, στο παιχνίδι είναι ο εαυτός του» ενώ τον είδαμε να λυγίζει στα προηγούμενα επεισόδια.

Survivor 4: Η ηλικία και καταγωγή του Περικλή Κονδυλάτου

Ο Περικλής Κονδυλάτος τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει αρκετά με την συμμετοχή του στο Survivor 4 καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι μια από τις αγαπημένες παίκτριες του τηλεοπτικού κοινού.

Η ζωή του Περικλή Κονδυλάτου μακριά από το Survivor μοιάζει ταινία του Χόλιγουντ αφού ασχολείται πολύ στενά με celebrities.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι 41 ετών και είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και αγαπά τα τατουάζ. Είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του στον χώρο του κοσμήματος, που κατά καιρούς έχουν φορέσει αμέτρητοι σταρ, συμπεριλαμβανομένων της Lady Gaga και της Mindy Kaling, οι οποίες κόσμησαν το κεφάλι τους με τις εντυπωσιακές κορώνες του. Ό,τι κόσμημα φοράει στο Survivor είναι δικό του.

Λατρεύει τα κοσμήματα και έχει ταλέντο σε ό,τι και αν κάνει. Επιτυχημένος, ταλαντούχος και ακομπλεξάριστος. Δηλώνει αντισυμβατικός, απαιτεί σεβασμό και δεν ανέχεται την αγένεια. Στο «Survivor» έρχεται γιατί του αρέσουν οι ανατροπές και όλοι ξέρουμε ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ρεπορτάζ με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Βασίλη Ζούλια οι οποίοι επιμελήθηκαν την εμφάνιση της γνωστής ηθοποιού Mindy Kaling στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018.