Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος παρενόχλησε τον Καλίδη - Αδιανόητο περιστατικό στον στίβο μάχης

Δεν σφυρίχθηκε φάουλ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ο Ασημακόπουλος παρενόχλησε τον Καλίδη - Αδιανόητο περιστατικό στον στίβο μάχης

Ένα λάθος του Survivor, της παραγωγής του ΣΚΑΪ και του Γιώργου Λιανού φάνηκε στο αγώνισμα επάθλου του Survivor, με τον Πάνο Καλίδη να προσπαθεί να ρίξει βολές και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τον παρενοχλεί, χωρίς να του επιρριφθεί ποινή.

Οι δύο παίκτες έδωσαν μια σπουδαία μάχη στο στίβο για το αγώνισμα, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται λίγο πιο πίσω στο τρέξιμο και το κολύμπι, αλλά σε κάθε περίπτωση να έχει τη δυνατότητα να νικήσει, αν ήταν εύστοχος στις βολές, με μια παίκτρια των Διασήμων νωρίτερα να απογοητεύει.

Ο Ασημακόπουλος νίκησε δίκαια, βέβαια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έπρεπε να τιμωρηθεί για την κίνησή του να παρενοχλήσει τον αντίπαλό του, αγνοώντας τουλάχιστον το «ευ αγωνίζεσθαι».

Αποκάλυψη από τον γιατρό του Γιώργου Ασημακόπουλου - Γιατί ξεφούσκωσαν οι κοιλιακοί του στο Survivor;

Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση στους κοιλιακούς του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου, έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή Ευτυχείτε, για τον λόγο για τον οποίο «ξεφούσκωσαν» μέσα στο παιχνίδι οι κοιλιακοί του νεαρού Μαχητή.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες φάνηκε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης, και παρόλο που στο Instagram του οι φωτογραφίες έδειχναν τους πλούσιους κοιλιακούς του, εκείνος είχε απλά ένα ελαφρώς γραμμωμένο σώμα.

Ο γιατρός του είχε εξηγήσει πως ο Ασημακόπουλος είχε κάνει επέμβαση στους κοιλιακούς του ωστόσο σήμερα εξήγησε και για ποιο λόγο τους είδαμε να χάνονται μέσα στο παιχνίδι.

«Ο Γιώργος ήταν ένα γυμνασμένο παιδί με κοιλιακούς που αθλούνταν πρόσεχε πολύ τη διατροφή του. Για να διατηρήσεις όμως ένα τέτοιο σώμα και να φαίνεται όλη η γράμμωση έντονα χρειάζεται πάρα πολύ αυστηρή διατροφή και έντονη γυμναστική. Υπάρχει μια τεχνική που λέγεται hight definition και ξεκίνησε από το Hollywood στην οποία τραβάς το λίπος και δείχνει αυτή την εικόνα άρα μπορείς να τρέφεσαι πιο κανονικά και να αθλείσαι κανονικά και να διατηρείς τη γράμμωση.

Γιώργος Ασημακόπουλος κοιλιακοί

Ο Γιώργος ήρθε ένα μήνα πριν την επέμβαση, δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor, έκανε την επέμβαση και αυτό χρειάζεται ένα μήνα αποθεραπεία, και 3-4 εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία μου είπε ότι θα πάει στο Survivor. Του είπα ότι είναι νωρίς αλλά επέμενε…. Εκεί δεν τρέφονται σωστά και είναι λογικό να υπάρχει μια κατακράτηση και να φαίνεται πιο χαλαρό το σώμα…

Το σώμα του θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση μέσα σε 15-20 μέρες από όταν μπει στην καθημερινότητά του. Εμένα μου φάνηκε από τα πιο ευγενικά παιδιά που έχω συναναστραφεί», είπε χαρακτηριστικά.