Survivor 4: «Δεν περίμενα να είμαι η πιο δημοφιλής! Εκείνη την ημέρα περίμενα να φύγω από το παιχνίδι!»

Είπε η Ανθή...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Δεν περίμενα να είμαι η πιο δημοφιλής! Εκείνη την ημέρα περίμενα να φύγω από το παιχνίδι!»

Το έχουμε πει πολλές φορές πως το Survivor 4 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όμως η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής έχει να κάνει με την Ανθή Σαλαγκούδη, μιας και βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Κανένας ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η συγκεκριμένη παίκτρια ψηφίστηκε από τον κόσμο ως η πιο αγαπητή, μιας και οι τηλεθεατές αγαπούν να την μισούν.

Την ίδια έκπληξη φαίνεται να έχουν εκτός από τους παίκτες και η ίδια η Ανθή καθώς δήλωσε ότι δεν το περίμενε να βγει η πιο δημοφιλής παίκτρια, αλλά αντιθέτως πίστευε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η επίδοση της σχετικά έχει βελτιωθεί, βέβαια με αργούς ρυθμούς. Δείτε εδώ στο μεταξύ και τον έντονο καυγά που είχαν οι Κόκκινοι πριν από λίγο!

Survivor 4 spoiler: Πότε αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη;

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor 4, καθώς ενώ είναι η πιο αργή παίκτρια από τις κοπέλες, βγήκε η πιο δημοφιλής στο συμβούλιο του νησιού. Το γεγονός αυτό όμως, έφερε πολλές αντιδράσεις από τα social media με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στο ριάλιτι. Οι αλλαγές μάλιστα αυτές, θα φέρουν και την αποχώρηση της.

Συγκεκριμένα, μετά το σάλο που ξέσπασε με την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Την ψήφισε η Ανθή), η παραγωγή αλλάζει τον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Όπως φαίνεται από την νέα εβδομάδα, το κοινό θα ψηφίζει ποιος θέλει να φύγει και όχι τον πιο δημοφιλή.

Survivor 4 spoiler αποχωρεί Ανθή Σαλαγκούδη

Για αυτό λοιπόν, νέο spoiler θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη να μας λέει «αντίο» από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σίγουρα η Κόκκινη ομάδα αν χάσει και αυτές τις ασυλίες θα αναγκαστεί να την ψηφίσει, αφού είναι η πιο αργή συγκριτικά με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Αν ωστόσο, οι Κόκκινοι κάνουν την ανατροπή και κερδίσουν - αφού θα μπει και μια νέα παίκτρια στην ομάδα τους - θα παραμείνει στο παιχνίδι.