Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου: "Την πρώτη μέρα που πήγα στους Μπλε δεν ήταν ευχάριστο"

"Αν ήμουν στους Κόκκινους θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Βαλέρια Χοψονίδου:

Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 4 και συγκεκριμένα από την ομάδα των μπλε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr μέσα από τα καθιερωμένα spoils του.

Σήμερα, Παρασκευή 5/2 η εκπομπή Love it, έπαιξε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου, από τις οποίες αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν περνούσε και τόσο όμορφα όσο νόμιζαν οι τηλεθεατές στην καλύβα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram!

Απειλεί με αποχώρηση όλη η Μπλε ομάδα

Συναγερμός έχει σημάνει στην παραγωγή του Survivor 4, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις δύο σερί νίκες της κόκκινης ομάδας. H μεγάλη αδικία της παραγωγής προς την μπλε ομάδα έχει εξοργίσει αρκετούς, μεταξύ των οποίων και τους παίκτες.

Είναι χαρακτηριστικό πως όσες κινήσεις έχουν γίνει με νέους παίκτες, όχι απλά έχουν ενισχύσει την κόκκινη ομάδα, αλλά έχουν αποδυναμώσει και την μπλε!

Συγκεκριμένα, η παραγωγή πρόσθεσε στους «Μπλε» δύο παίκτες αδύναμους αγωνιστικά, ενώ στους «Κόκκινους» τρεις... άπιαστους! Πρόκειται για μια καταφανέστατη αδικία προς τους «Mπλε», οι οποίοι μάλιστα χθες ξέσπασαν κατά της παραγωγής!

Δείτε στο Athensmagazine.gr τι συνέβη στον Άγιο Δομίνικο