Survivor 4 - Μπάρτζης: «Θα ήθελα να είχε φύγει η Έλενα και όχι η Βαλέρια»

Βγάζει στη σέντρα την Κρεμλίδου! Το είπε μέσα στη μούρη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μπάρτζης: «Θα ήθελα να είχε φύγει η Έλενα και όχι η Βαλέρια»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης για ακόμη μια φορά επιτέθηκε στην Έλενα Κρεμλίδου, για οποία όπως δήλωσε επιθυμούσε να φύγει.

Ο συγκεκριμένος παίκτης των Μπλε από το προηγούμενο συμβούλιο φάνηκε να είναι αρκετά εκνευρισμένος με κάποιες συμπαίκτριες του και συγκεκριμένα με την Μαριπόζα και την Ελευθερία Ελευθερίου, και την πρώτη μάλιστα την είχε ορίσει και ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Ωστόσο, η κόντρα μεταξύ του ζαχαροπλάστη και της instagrammer φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Ο Νίκος αυτή τη φορά πέταξε τα καρφιά του και δήλωσε με ειλικρίνεια πως θα ήθελε να φύγει η Κρεμλίδου και όχι η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία στο μεταξύ έφτασε σήμερα στην Ελλάδα.

Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια που δέχεται δεν είναι θετικά, αλλά αρνητικά. Για αυτό το λόγο φαίνεται πως απενεργοποίησε τα σχόλια από τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram.

O νεαρός παίκτης από την Κορινθία, που είναι αγρότης στο επάγγελμα, έχει προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων λόγω της συμπεριφοράς του. Ακόμη και όταν ο Κώστας κορόιδεψε το επάγγελμά του -χωρίς να θέλει να προσβάλει το κλάδο- το Twitter ήταν εναντίον του ίδιου.

Όπως μπορεί λοιπόν να δει ο καθένας αν μπει στον λογαριασμό του, ο Νίκος Μπάρτζης έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια, με σκοπό να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει κάτι για τον ίδιο και δημιουργηθεί χάος κάτω από τις αναρτήσεις του.

Ωστόσο, άγνωστο είναι αν τα απενεργοποίησε πριν μπει στο παιχνίδι ή τον κωδικό του έχει κάποιος φίλος του και τα απενεργοποίησε όταν ξεκίνησαν να τον κράζουν!

Survivor 4 Νίκος Μπάρτζης