Survivor 4: «Όποιος δεν υπακούει εντολές, στοχοποιείται»

Το Twitter «δίκασε» την Μπλε ομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Όποιος δεν υπακούει εντολές, στοχοποιείται»

Οι Μπλε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, αποφάσισαν να στήσουν στον τοίχο την Ελευθερία Ελευθερίου επειδή μίλησε στον Αλέξη Παππά μετά από την ψηφοφορία. Το Twitter φυσικά είχε τη δική του απάντηση και έκραξε για ακόμα μία φορά την ομάδα του Τζέιμς.

Φυσικά για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο βρέθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία δεν είναι και η αγαπημένη του κοινού αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία μίλησε με πολύ έντονο τρόπο στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Από την άλλοι, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει εκτός παιχνιδιού την Ανθή Σαλαγκούδη.

Οι ατάκες του Twitter για το σημερινό επεισόδιο του Survivor

Survivor Twitter
Survivor Βέλλη
Survivor Μπλε
Survivor Σαλαγκούδη

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Τα γυρνάει ο Τζέιμς - Την είπε στην Ελευθερίου που παράτησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται πως για ακόμη μια φορά «γυρίζει την μπιφτέκα» στο Survivor, καθώς ήταν εκείνος που παράτησε τα πρώτα δύο αγωνίσματα ατομικής ασυλίας στην μπλε ομάδα και, παρά το γεγονός αυτό, διάλεξε να κουνήσει το δάχτυλο στην Ελευθερία Ελευθερίου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ίδιος ο Τζέιμς είχε παραδεχθεί μπροστά στην κάμερα και τους συμπαίκτες του, ότι παράτησε τα δύο προηγούμενα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας, προκειμένου να μη βρεθεί στη δύσκολη θέση να ορίσει κάποιον ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξαφνικά, όμως, βλέποντας το «διπλό» στόχο των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά, αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Ελευθερίου Τζέιμς

Ο ίδιος έχασε, τελικά, και η ασυλία πήγε στον Πάνο Καλίδη, αλλά από την πλευρά της η Ελευθερία άφησε το τοτέμ της, θεωρώντας πως δεν είχε νόημα να παίξει από τη στιγμή, που τα κορίτσια είχαν τεθεί εκτός ψηφοφορίας. Ο Τζέιμς, όμως, θέλησε να την κατηγορήσει λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας, σε μια ακόμη επίδειξη θράσους από την πλευρά του, ότι άφησε το τοτέμ, ώστε να ευνοήσει μια πιθανή νίκη του Αλέξη Παππά.

Ο διοργανωτής boot party, όμως, δεν είναι και τόσο φρόνιμο να κουνά το δάχτυλο, από τη στιγμή που για δικές του σκοπιμότητες έχει επίσης αφήσει το αγώνισμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η μπλε ομάδα έδειξε υπερβολική χαλαρότητα στον προηγούμενο ομαδικό αγώνα ασυλίας, εγείροντας υποψίες για το αν το έκαναν επίτηδες, ώστε να ψηφιστούν Παππάς και Σταμούλης.