«Survivor 4»: Άννα Μαρία και Μαριαλένα εναντίον του Καλίδη λόγω της Ελευθερίας και του Παππά

Η σκηνή που έκοψαν στο μοντάζ και δεν είδαμε ποτέ στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Survivor 4»: Άννα Μαρία και Μαριαλένα εναντίον του Καλίδη λόγω της Ελευθερίας και του Παππά

Στην εκπομπή «Love it» πρόβαλαν μια κομμένη στο μοντάζ σκηνή από το χθεσινό (17/2) επεισόδιο του «Survivor 4». Συγκεκριμένα, μια στιγμή όπου η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα, πήγαν εναντίον του Πάνου Καλίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής θέλησε να σκεφτεί λίγο και την πλευρά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, οι οποίοι, παρ' όλο που είχαν τσακωθεί, φαίνεται πως μιλάνε και τα πηγαίνουν καλά, αν και η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι έχει πρόβλημα μαζί του.

Τότε η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαριαλένα του είπαν πως δεν γίνεται να δεις το συγκεκριμένο γεγονός από άλλη πλευρά, καθώς ζούμε στο 2021. Δηλαδή δεν γίνεται να την κατηγορεί πως τον φλέρταρε για να μην την ψηφίσουν και εκείνη να του μιλάει σαν να μην έγινε τίποτα.

«Survivor 4»: Άγρια επίθεση της Βέλλη στην Ελευθερίου - Δεν μπορούσε να συνέλθει από τα κλάματα

Η Άννα Μαρία Βέλλη αναδεικνύεται στον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει στο «Survivor», καθώς έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στην Ελευθερία Ελευθερίου και να την κάνει να δακρύσει, καθώς όλη η ιστορία έγινε… για την καρύδα του Αλέξη Παππά.

Η μπλε ομάδα έχει βάλει εξαρχής στη μέση τη γνωστή τραγουδίστρια, θέτοντάς την στο περιθώριο και ευελπιστώντας πως θα είναι η επόμενη που θα φύγει, μετά τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη. Η στάση της Άννας Μαρίας, ειδικά, είναι ενδεικτική της κατάστασης αυτής, έχοντας ηγηθεί σε ηγέτιδα του «πολέμου» στους τρεις παίκτες.

Survivor 4 ΣΚΑΙ

Στην προσπάθεια αυτή, το bullying στην Ελευθερία φτάνει σε ακραίο επίπεδο, φτάνοντάς τη σε σημείο να δακρύσει και να λέει ότι θέλει να φύγει. Κι όλα αυτά, επειδή έψησε την καρύδα του Αλέξη Παππά, συμπεριφερόμενη σαν άνθρωπος πολιτισμένος και όχι… των σπηλαίων.

«Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κανεις bullying κάθε φορά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη τις έχω λύσει. Δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη! Κρίθηκα πάλι, λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το -αν είναι δυνατόν- ότι ψήνω την καρύδα του Αλέξη.

Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να παω να δω την οικογένειά μου, αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω «ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα;». Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία… Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω, γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα».

«Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του, ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ' εμένα για ηθική… Ποια ηθική, όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;», είπε χαρακτηριστικά.