Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στο Survivor είχα κρατήσει ένα πακέτο με παστέλια και το έτρωγα για δύο εβδομάδες»

«Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου αλλά θα ήθελα να γίνει κάποια στιγμή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στο Survivor είχα κρατήσει ένα πακέτο με παστέλια και το έτρωγα για δύο εβδομάδες»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν στο Survivor είχαν κερδίσει ένα πακέτο με παστέλια, το οποίο είχε κρατήσει για να το τρώει για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι εξήγησε πως σε κάποιο σημείο είχε κάνει μία μικρή παρατυπία.

«Στο Survivor είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο με παστέλια τα οποία είχα κρατήσει αυτό το πακέτο και το έτρωγα δύο εβδομάδες, είχε γίνει τόσο σκληρό που έσπαγε δόντι», είπε αρχικά, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγο είχε κράξει ανοιχτά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor

Ενώ για τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε:

«Ο Κωνσταντίνος με έχει ρωτήσει για τα πάντα. Δεν πάει πουθενά μόνος του να με πάρει μαζί, είναι εύκολη η συγκατοίκηση. Τον εκνευρίζει που είμαι τόσο τάξης, εγώ ζηλεύω περισσότερο εκείνο δεν το δείχνει. Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει αλλά θα ήθελα να γίνει κάποια στιγμή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Έξαλλη η Βαλαβάνη με τον Παππά - «Προσπαθεί να βγει από πάνω! Το θεωρώ ανήθικο»

Φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 4 είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συχνά σχολιάζει διάφορα γεγονότα. Χθες ωστόσο, έγινε έξαλλη με τον Αλέξη Παππά και την άσχημη συμπεριφορά του προς δυο συμπαίκτριες του.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μπλε ομάδας πέταξε απίστευτο καρφί στην Άννα Μαρία, λέγοντας πως κοιμάται με τον Νίκο Μπάρτζη και έχει έρθει πολύ κοντά μαζί του και δεν σκέφτεται τον σύντροφο της που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτή... να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα η παίκτρια, καθώς όπως είπε τίποτα από όλα αυτά που την κατηγόρησε δεν ισχύει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν που παρακολουθούσε το χθεσινό επεισόδιο, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, καθώς είχε γίνει έξαλλη με την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά.

Όπως σχολίασε προσπαθεί να βγει από πάνω, καθώς καταπάτησε κανόνες του Survivor 4 και προσπαθεί να δικαιολογηθεί με όποιον τρόπο μπορεί με αποτέλεσμα να ξεστομίζει κατηγορίες που ξεπερνούν κάθε όριο.

«Ο Παππάς πέραν του ότι έχει “καταπατήσει” τους κανόνες του παιχνιδιού, τώρα προσπαθεί να βγει από πάνω. Για να μπορέσει να δικαιολογηθεί με όποιον τρόπο, ξεστομίζει τέτοιες κατηγορίες προς την Άννα-Μαρία και την Ελευθερία, που ξεπερνούν κάθε όριο. Το θεωρώ ανήθικο», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

 Survivor 4 Βαλαβάνη για Παππά