Survivor 4: Οι αναρτήσεις του Κονδυλάτου για τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση

Εκθείασε Σοφία και Μαριάνθη ενώ έριξε την Ανθή Σαλαγκούδη στην πυρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι αναρτήσεις του Κονδυλάτου για τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν να μην επιστρέψει Ελλάδα! Από τότε που πάτησε το πόδι του στην χώρα έχει μια απίστευτη σχέση με τα social media! Τα story του από στιγμές της καθημερινότητάς του πλέον είναι άπειρα και ο σχολιασμός του κάθε βράδυ για το Survivor και τους παίκτες είναι απλά απολαυστικός!

Κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, λοιπόν, ο πρώην παίκτης της Κόκκινης ομάδας θέλησε να σχολιάσει τις τρεις παίκτριες που τέθηκαν ως υποψήφιες προς αποχώρηση, την Ανθή (που δεν είναι και τόσο αγαπημένη του αφού την στόλισε λίγες ημέρες πριν σε μεσημεριανή εκπομπή), την Σοφία και την Μαριάνθη.

Οι αναρτήσεις του Περικλή Κονδυλάτου για τις παίκτριες του Survivor

Όπως θα δείτε κι εσείς για την Μαριάνθη έγραψε πως "Δυνατή, ατρόμητη, αξιοπρεπής, αληθινή, θαρραλέα, μαχήτρια,αγαπημένη".

Κονδυλάτος Survivor Μαριάνθη

Για την Σοφία έγραψε "Τίμια, αξιοπρεπής, μαχήτρια, μάνα, ΚΥΡΙΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ".

Κονδυλάτος Survivor Σοφία

Ενώ για την Ανθή Σαλαγκούδη προτίμησε να δημιουργήσει κέρατα διαβόλου στην πρώτη φωτογραφία και στην τρίτη να την "ρίξει" στην πυρά! Κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί γιατί ξέρουμε ήδη ποια αποχωρεί και δεν είναι αυτή!

Κονδυλάτος Survivor Ανθή

Κονδυλάτος Survivor Ανθή Σαλαγκούδη

Ανοιχτό πια το ενδεχόμενο αποβολής της Ανθής Σαλαγκούδη από το παιχνίδι

Η Ανθή Σαλαγκούδη για ακόμα μια βδομάδα είναι υποψήφια προς αποχώρηση ωστόσο το σενάριο να φύγει μέσα από την ψηφοφορία του κοινού δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες! Ωστόσο η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια κινδυνεύει να αποβληθεί από το Survivor! Κάτι που θα διαβάσετε εδώ για πρώτη φορά...

Η απόφαση της να μην αγωνιστεί στο χθεσινό στίβο μάχης, παρότι οι γιατροί είχαν δώσει το οκ, μπορεί να την φέρει σε μπελάδες! Σύμφωνα με πληροφορίες στους "κανόνες" του παιχνιδιού που έχουν υπογράψει οι παίκτες πριν μπουν στο Survivor υπάρχει ο όρος πως αν κάποιος τρεις φορές δεν δεχτεί να αγωνιστεί, χωρίς να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr