Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου με το καυγαδάκι Βέλλη - Μπάρτζη

Η αναφορά του Νίκου στην.. γκρίνια της Άννας Μαρίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου με το καυγαδάκι Βέλλη - Μπάρτζη

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή Love It έπαιξε τις κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, μια από τις οποίες αφορά και το.. καυγαδάκι της Άννας Μαρία και του Νίκου.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τα δυο παιδιά να διατηρούν σχέση, παρόλο που η Άννα Μαρία βρίσκεται ήδη σε μια σοβαρή σχέση πίσω στην Ελλάδα.

 Survivor 4 καυγαδάκι Βέλλη - Μπάρτζη

Χθες μάλιστα, οι δυο παίκτες της Μπλε ομάδας εκτός από τα.. περίεργα χάδια μεταξύ τους, φαίνεται να είχαν και έναν «χαμογελαστό» καυγά μπροστά στην Μαριαλένα, η οποία έσπευσε να υποστηρίξει την φίλη της, με τον Νίκο τελικά να χάσει πίσω μιας και όπως είπε ο ίδιος θα είχε γκρίνια!

Στο μεταξύ, ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη την έκανε unfollow στο instagram

Τα χθεσινά πλάνα που έπαιξαν στις οθόνες μας από το μακρινό Survivor και έδειχναν την Άννα Μαρία και το Νίκο Μπάρτζη σε τρυφερές στιγμές, φαίνεται πως ήταν αρκετά για να ωθήσουν τον σύντροφο της youtuber, σε αποφάσεις.

Το πρωί της Τετάρτης εννοείται πως τα πλάνα αυτά συζητήθηκαν και στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει πως είδε ένα story στο Instagram της Soulaglamorus που αναφέρει ότι πια ο αγαπημένος της δεν ακολουθεί την Άννα Μαρία Βέλλη!

Να υπενθυμίσουμε πως όταν ο Αλέξης Παππάς είχε θίξει το συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή το πόσο κοντά έχει έρθει η Άννα Μαρία με το Νίκο Μπάρτζη εκείνη είχε ξεσπάσει σε κλάματα αναφέροντας πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά πολύ καλοί φίλοι!

Τι να πιστέψει κανείς... Αυτό που βλέπει ή αυτό που ακούγεται;