Survivor 4: Η τρυφερή κίνηση της Άννας Μαρίας στον Νίκο Μπάρτζη

Το βίντεο που τον ταΐζει στο στόμα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η τρυφερή κίνηση της Άννας Μαρίας στον Νίκο Μπάρτζη

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα και ίσως το πιο μεγάλο γεγονός ever, την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη (αλλά γι΄ αυτό θα επανέλθω σε άλλο άρθρο)! Ένα από τα πλάνα που συζητήθηκαν αρκετά, όμως, ήταν αυτό που η Άννα Μαρία ταΐζει στον στόμα τον Νίκο Μπάρτζη!

Μία σχέση που μπήκε στο στόχαστρο των συμπαικτών τους και ειδικά σε εκείνο του Αλέξη Παππά που την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατηγορηθεί για ανήθικη συμπεριφορά επειδή είχε εξαφανιστεί για πάνω από έξι ώρες με τον Χρήστο Σταμούλη. Κάτι για το οποίο τιμωρήθηκαν από την παραγωγή.

Όμως, ο Αλέξης Παππάς, θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες των συμπαικτών του για ανήθικη συμπεριφορά, επικεντρώθηκε στην πολύ στενή σχέση που έχουν αναπτύξει Νίκος και Άννα Μαρία. Ο Αλέξης σχολίασε το πόσο κοντά έχουν έρθει, αφήνοντας υπονοούμενα στην Άννα Μαρία για την ηθική της, θυμίζοντάς της πως έξω από το παιχνίδι, στην Ελλάδα την περιμένει ο σύντροφός της, ο Άκης και της είπε ευθέως πως αυτό που κάνει με τον Νίκο δεν είναι και τόσο... ηθικό. Σχολιασμός που έκανε την Άννα Μαρία να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς θεώρησε πως ήταν πραγματικά άδικο για εκείνη όλο αυτό που άφησε να εννοηθεί.

Πάντως, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν έδειξε να κλονίζει τη φιλία τους, αφού και οι δυο είναι τρυφεροί ο ένας απέναντι στον άλλον. Ας μην ξεχνάμε και τα πλάνα που έπαιξαν στο προχθεσινό επεισόδιο...

Ωστόσο, και το βράδυ της Τετάρτης η τρυφερότητα δεν έλειψε στους τηλεθεατές που είδαν με τα μάτια τους την Άννα Μαρία να βάζει μπουκίτσες φαγητού στο στόμα του Μπάρτζη.

Το βίντεο με Βέλλη - Μπάρτζη από το χθεσινό επεισόδιο Survivor

Ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη την έκανε unfollow στο instagram

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό το πρωί της Τετάρτης ο αγαπημένος της δεν την ακολουθεί πια.