Survivor 4: Ανατροπή με Ταραμπάνκο και Κονδυλάτο - Άκυρο το πλάνο του My Style Rocks

Δε θα βγει φέτος στον αέρα το show μόδας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ανατροπή με Ταραμπάνκο και Κονδυλάτο - Άκυρο το πλάνο του My Style Rocks

Τόσο ο Περικλής Κονδυλάτος όσο και η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν δύο παίκτες που απασχόλησαν αρκετά κατά τη συμμετοχή τους στο Survivor 4 και από τη στιγμή που αποχώρησαν ακούστηκε πως ο ΣΚΑΪ έχει σκοπό να τους αξιοποιήσει στο My Style Rocks.

Από τη μία είδαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να δηλώνει πρόθυμη να παρουσιάσει το My Style Rocks και από την άλλη κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Περικλής Κονδυλάτος θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του show μόδας.

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ με το My Style Rocks και τους Ταραμπάνκο - Κονδυλάτο μετά το Survivor

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Ανδρικοπούλου εξήγησε στον αέρα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα πως τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε φέτος το My Style Rocks, οδήγησε το κανάλι του Φαλήρου στην απόφαση να μην το βγάλει στον αέρα του χρόνου.

My Style Rocks ΣΚΑΙ

Έτσι, οι δύο πρώην διαγωνιζόμενοι του Survivor 4 δεν πρόκειται να αναλάβουν κάποιο σχετικό ρόλο στον σταθμό. Στη θέση του My Style Rocks πρόκειται να βγει ένα ριάλιτι μαγειρικής στη λογική του «Κάτι Ψήνεται» που παιζόταν πριν από μερικά χρόνια στον ALPHA.

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: Αντί για παρουσιάστρια ο ΣΚΑΪ θα την κάνει ρεπόρτερ του σταθμού

Η είδηση για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor 4 φαίνεται πως έχει γίνει το θέμα των ημερών στον κόσμο των ριάλιτι αφού το κοινό την περίμενε εδώ και μέρες. Και ενώ πολλοί μιλάνε για συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, εγώ είμαι εδώ μέσα από το Vanda's Blog του Youweekly.gr για να σας πω, πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ενώ στον Άγιο Δομίνικο οι Κόκκινοι έχουν στήσει γλέντι που έφυγε από την ομάδα η Ανθή Σαλαγκούδη, ο ΣΚΑΪ εξετάζει πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει το πολυσυζητημένο πρόσωπο του Survivor 4. Η Ανθή Σαλαγκούδη από τις πρώτες κιόλας μέρες που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να κερδίσει με τον δικό της τρόπο το κοινό, και κυρίως το Twitter, λόγω των επιδόσεών της στα αγωνίσματα.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

Τι θα συμβεί στον ΣΚΑΪ με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά το Survivor 4

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως η παρουσιάστρια θα αναλάμβανε δική της μεσημεριανή εκπομπή στο κανάλι, και συγκεκριμένα, ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, τις οποίες σας μεταφέρω στο Vanda's Blog του Youweekly.gr με απόλυτη επιφύλαξη, μπορώ να σας πω πως ο ΣΚΑΪ έχει αλλάξει εντελώς τα σχέδιά του για την Ανθή Σαλαγκούδη λόγω της... αρνητικής απήχησης που έχει στο κοινό.

Συγκεκριμένα, τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί εις βάρος της, σε συνδυασμό με την είδηση πως δέχεται απειλές στα social media, έχουν οδηγήσει το κανάλι στο να επανεξετάσει την απόφασή του για να της δώσει δική της εκπομπή και έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη σε ρόλο ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ.

Σίγουρα η αλλαγή αυτή δε θα της αρέσει...