Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 spoiler: Ψήφισαν τον Κρις Σταμούλη ενώ τελευταίος στατιστικά είναι ο Πάνος Καλίδης

Είπε ο Τζέιμς πως θα ψηφίσει καθαρά αγωνιστικά, άλλα άλλος φαίνεται πως βρίσκεται στον... πάτο

Survivor 4 spoiler: Ψήφισαν τον Κρις Σταμούλη ενώ τελευταίος στατιστικά είναι ο Πάνος Καλίδης
Survivor 02.03.2021 11:45
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το χθεσινό 1/3 επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα το συμβούλιο του νησιού ήταν πολύ έντονο, με την Μπλε ομάδα να βρίσκεται στην κόντρα. Όπως είδαμε και σχολιάστηκε πολύ από όλους, ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε την "μπιφτέκα" και ενώ είπε πως θα ψηφίζει συνέχεια τον Αλέξη Παππά, δήλωσε πως πλέον θα ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και είπε μπροστά στον Κρις Σταμούλη πως η ψήφος του θα πάει σε αυτόν - όπως και έγινε.

Έτσι λοιπόν, τον ακολούθησαν και άλλοι συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο "πρίγκιπας" όπως τον λένε πολλοί παίκτες - συμπαίκτες και εδώ έκανε ένα λάθος.

Το Twitter που είναι φανατικό του Survivor 4, έφερε στην δημοσιότητα ένα πίνακα στατιστικών που δείχνει καθαρά ποιος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά που έχει φέρει τις περισσότερες ήττες. Και αυτός δεν είναι ο Κρις Σταμούλης. (Ο οποίος οκ πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει πέσει αγωνιστικά).

Ο παίκτης λοιπόν που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι ο Πάνος Καλίδης (Μιλάμε μόνο για τους άνδρες), αυτό σημαίνει πως ή ο Τζέιμς Καφετζής ή δεν βλέπει καλά του αγώνες ή θέλει απεγνωσμένα να διώξει έναν από του δυο παίκτες της υποομάδας και βρήκε μια δικαιολογία.

Ο πίνακας που δείχνει πως ο Κρις Σταμούλης είναι πιο καλός στατιστικά από τον Πάνο Καλίδη στο Survivor 4

Survivor 4 στατιστικά Καλίδης Σταμούλης

Να σημειώσω επίσης, πως απόψε έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλία στον οποίο Κρις και Άλεξ θα ανακοινώσουν λίγο πριν το αγώνισμα πως δεν θα παίξουν. Έτσι η Μπλε ομάδα θα δεχτεί δυο ποινές οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην νίκη.

Επίσης, η εκπομπή Ευτυχείτε, αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι 2 ακόμη παίκτες που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον δικηγόρο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler: Οι Μπλε επιτίθενται στον Πάνο Καλίδη

Survivor 4: Εξετάζεται το ενδεχόμενο μεταφοράς Κρις και Αλέξη στους Κόκκινους

Share