Survivor 4: Οι αναρτήσεις του Ατζούν μετά το χθεσινό επεισόδιο που παρουσίασε

Πήγε, τους έκανε μπάχαλο κι αποχώρησε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι αναρτήσεις του Ατζούν μετά το χθεσινό επεισόδιο που παρουσίασε

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκτός από τον απίστευτο καυγά που παρακολουθήσαμε στην Μπλε ομάδα, έκανε την εμφάνισή του σαν παρουσιαστής ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος θα είναι για λίγες ημέρες στο τιμόνι της περιγραφής των αγωνισμάτων αφού ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω της γέννησης της κόρης του.

Ο Τούρκος παραγωγός, που ξέρει πολύ καλά να πουλάει το προϊόν που έχει στα χέρια του, στα πρώτα 10 λεπτά που βρέθηκε ανάμεσα στους παίκτες κατάφερε να τους κάνει, αχταρμά!

Για αρχή τους έδωσε να φάνε πριν από το αγώνισμα ένα κομμάτι μπακλαβά ο καθένας, κάτι που εννοείται έστειλε τους παίκτες στον... παράδεισο!

Μετά, βέβαια, τους το έβγαλε από την μύτη αφού άρχισε να ρωτάει πράγματα για να δημιουργηθεί μια ίντριγκα, όπως για παράδειγμα ρώτησε την Μαριαλένα για την σχέση της με τον Σάκη, αλλά και τον Κατσούλη για το τι συναισθήματα έχει για την Μαριαλένα.

Τέλος πάντων, καλά να είμαστε τηλεθέαση να έχουμε!

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, και συγκεκριμένα στα instastories του δυο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στη μία μαζί με την κόκκινη ομάδα και στην άλλη μαζί με την Μπλε.

Οι αναρτήσεις του Ατζούν για το ελληνικό Survivor

Survivor 4 Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor 4 μπλε και κόκκινοι Ατζούν

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλο το έθνος. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του Acun Medya. Ο Ιλίτζαλι έγινε οικοδεσπότης και παραγωγός των εκπομπών της εταιρείας του.

Η εταιρεία του μεταδίδει τηλεοπτικές εκπομπές όπως O Ses Türkiye (τουρκική έκδοση του The Voice), Yetenek Sizsiniz Türkiye (τουρκική έκδοση του Got Talent), Survivor, Var mısın? Yok musun? (τουρκική έκδοση του Deal or No Deal) και Yok Böyle Dans (τουρκική έκδοση του Dancing with the Stars).

Τον Νοέμβριο του 2013, ο Ιλίτζαλι απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Στο νέο του κανάλι, ξεκίνησε νέα προγράμματα όπως το Utopia και "Rising Star Türkiye".