Survivor 4: Αυτή είναι η βρισιά που είπε ο Ντάφυ στον Ασημακόπουλο

Λογικό να εκνευριστούν τόσο πολύ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτή είναι η βρισιά που είπε ο Ντάφυ στον Ασημακόπουλο

Της μουρλής στη κόκκινη παραλία και το Survivor με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο! Τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή και από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο περιθώριο; Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισοδιακό συμβούλιο, ίσως και το πιο επεισοδιακό, με τις βρισιές να βγαίνουν on camera! Ωστόσο όλο αυτό είχε ξεκινήσει μια μέρα πιο πριν.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Τριαντάφυλλο να μένει στο περιθώριο από όλη την κόκκινη ομάδα! Όπως τόνισε και ο ίδιος οι μόνοι που του μιλάμε και αυτοί ελάχιστα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Παύλος Γαλακτερός. Όχι ότι τον κάνουν παρέα αλλά του λένε και μια καλημέρα.

Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί; Ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε, πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία, πως ο Τριαντάφυλλος έβρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο αμέσως μετά το συμβούλιο που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του!

Αν και αρχικά ο Ντάφυ τόνισε πως δεν έβρισε κανέναν, αμέσως οι συμπαίκτες του τον διέψευσαν και στη συνέχεια αναγκάστηκε να το παραδεχτεί! Τι συνέβη όμως εκείνο το βράδυ και ποια ήταν η βρισιά που τον έβγαλε εκτός ομάδας;

Σύμφωνα με... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!