Survivor 4: Η ανάρτηση του Ατζούν για την Μαριαλένα και τον Σάκη

Βρε λέτε να ξέρει κάτι ο Ατζούν και να μην το λέει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση του Ατζούν για την Μαριαλένα και τον Σάκη

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, μετά τις ερωτήσεις που τους έκανε πριν το αγώνισμα όταν παρουσίαζε εκείνος το Survivor 4.

Ο Τούρκος παραγωγός τους έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις με αποτέλεσμα το κλίμα ανάμεσα στις δυο ομάδες και ειδικά στους δυο συμπαίκτες να είναι λίγο περίεργο.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, ο Ατζούν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απόσπασμα από το εν λόγω επεισόδιο και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του:

«Με πολύ κέφι παρουσίασα για δυο μέρες το ελληνικό Survivor, στη θέση του επιτυχημένου παρουσιαστή μας, Γιώργου Λιανού. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσω τα Ελληνικά μου στα επόμενα 20 χρόνια. Ζούμε μια πολύ συναρπαστική σεζόν φέτος.

Η καλοσύνη που οι Έλληνες φίλοι δείχνουν σε εμένα και την ομάδα μου μας κάνει χαρούμενους όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους παίκτες, το τηλεοπτικό κοινό μας και την ελληνική ομάδα.

Υ.Σ.: Ακόμα αναρωτιέμαι τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη».

Survivor 4 ανάρτηση Ατζούν για Μαριαλένα Σάκη

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Ο Κατσούλης πριν την Μαριαλένα είχε φλερτ με την Καρλάκη

Η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε όντας γνωστή του Τριαντάφυλλου κι αφού καταδίκασε την συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor έκανε και μια αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

«Τον ξέρω καιρό. ο Σάκης είναι καλό παιδί και διεκδικητικός με τις γυναίκες. Υπήρχε ένα φλερτ στον αέρα. Ήταν στην παρουσίαση του τραγουδιού μου Γιαρέμ πριν από τρία χρόνια. Υπήρξε φλερτ και μιλούσαμε για κάποιο διάστημα. Εγώ είχα χωρίσει εκείνη την περίοδο με τον πρώην μου… Είναι ευγενικός, είναι κύριος και διακριτικός. Είναι gentleman και δεν θα στην πέσει άσχημα», είπε η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων.

Κατσούλης και Ελευθερίου έχουν έρθει κοντά στο Survivor

Την Τρίτη σας αποκαλύψαμε πως Σάκης Κατσούλης και Ελευθερία Ελευθερίου έχουν έρθει κοντά στο Survivor! Μπορεί να μπήκε μέσα για την Μαριαλένα αλλά δεν αποκλείεται να βρει αλλού τελικά τον έρωτα ο Σάκης Κατσούλης!

Από την πρώτη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής μπήκε στο ριάλιτι, η Μαριαλένα είχε ξεκαθαρίσει τι νιώθει και πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης! Αυτό φαίνεται να το εμπέδωσε ο Σάκης, μετά και από ένα μικρό "μίτινγκ" που είχαν οι δυο τους μέσα στο δάσος.

Ο Σάκης προσέγγισε την Μαριαλένα, εκείνη ξεκαθάρισε τη θέση της και πλέον ο Σάκης έχει ρίξει αλλού τα δίχτυα του! Σας αποκαλύψαμε πως ο Σάκης έχει έρθει εδώ και λίγες ημέρες κοντά με την Ελευθερία Ελευθερίου και μάλιστα ένα πλάνο από το χθεσινό αγώνισμα το πρόδωσε! Ο Σάκης δεν κοιτάζει και τόσο... φιλικά την συμπαίκτριά του και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες Σάκης και Ελευθερία πιάστηκαν στα πράσα και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr