Survivor 4 spoiler 14/3: Πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει

Το τηλέφωνο χτύπησε, το χρώμα ειπώθηκε. Μπλε ή Κόκκινοι;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 14/3: Πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει

Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά και την προηγούμενη Παρασκευή σας είχα δώσει την ομάδα που θα κέρδιζε στο Survivor εκείνη την Κυριακή, στις 7/3, και πολύ κράξατε ότι είναι νωρίς για να ξέρω αλλά... είδατε πως είχα μεγάλο δίκιο τελικά γιατί Μπλε είχα δώσει από την Παρασκευή και ΜΠΛΕ το πήραν τελικά! Σήμερα, 12/3 είμαι ξανά εδώ, στη θέση μου, στο Youweekly.gr για να σας μεταφέρω τις πρώτες πληροφορίες που έχω για το ποια ομάδα θα κερδίσει αυτή την Κυριακή 14/3!

Ξέρετε ότι ότι έχετε διαβάσει στο Youweekly.gr όσον αφορά Survivor αληθεύει 100% και με εξαίρεση μια μικρή ατυχία δεν έχουμε πέσει ποτέ εκτός στα spoils μας! Άνθρωποι είμαστε, όμως, και λάθη μπορούμε και επιτρέπεται να κάνουμε, να το θυμάστε αυτό!

Τέλος πάντων... στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, της Τετάρτης, είδαμε να διαλύονται και οι δυο ομάδες κυριολεκτικά! Οι Κόκκινοι έκαναν μια απίστευτη επίθεση στον Ντάφυ και τον κατηγόρησαν μέχρι και για δωροδοκία, ενώ οι Μπλε "αποδεκατίστηκαν" αφού το σχέδιο της Άννας Μαρίας Βέλλη έπιασε τόπο και αποχώρησε - όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει μέσα από spoil στο Youweekly.gr - ο Γιώργος Ταβλαδάκης!

Από εκεί και πέρα η κατάσταση με τον Τριαντάφυλλο είναι πολύ σκληρή στην καλύβα, περνάει άθλια, έχει χάσει τον ύπνο του...

Ποια ομάδα φέρεται να κερδίζει την Κυριακή 14/3

Στην καλύβα των Μπλε από την άλλη επικρατεί ηρεμία, με τις δυο υποομάδες να σιωπούν και να μην ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα. Αυτούς, βέβαια, τους βρήκε άλλο κακό! Το ότι έχασαν τον Γιώργο Ταβλαδάκη, που ήταν καλός αγωνιστικά και είχε αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του θα τους στοιχήσει πολύ...

Για να μην μακρηγορώ, όμως, που θα μου πείτε... ήδη το έχεις κάνει, και θα έχετε και δίκιο! Οι πρώτες μου πληροφορίες αναφέρουν πως την Κυριακή 14/3 θα το πάρουν οι Κόκκινοι! Μένει μόνο να επανέλθω με το 100% τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!