Survivor 4 - Αδελφός Καλίδη: «Ντράπηκε όταν έδειξε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ότι πονάει»

«Ήθελε να μείνει παραπάνω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδελφός Καλίδη: «Ντράπηκε όταν έδειξε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ότι πονάει»

Το πρωί της Δευτέρας, ο αδερφός του Πάνου Καλίδη, Λάμπης, μίλησε με την εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων εξήγησε πως ο τραγουδιστής θα ήθελε να μείνει λίγο καιρό παραπάνω στο Survivor 4, ωστόσο δεν μπορούσε λόγω του αγωνιστικού κομματιού.

Όπως γνωρίζουμε, ο Πάνος Καλίδης είχε πέσει πολύ αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό και έτσι, δεν κατάφερνε να φέρνει νίκες για την ομάδα του. Ο ίδιος μάλιστα, στην ανακοίνωση της αποχώρησής του είπε πως ούτως ή άλλως αγωνιστικά δεν μπορούσε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Survivor Πάνος Καλίδης

Οι δηλώσεις του αδελφού του Πάνου Καλίδη για το Survivor

«Πιστεύω ότι ήταν ό,τι πιο αξιοπρεπές θα μπορούσε να κάνει. Στην κατάλληλη στιγμή, γιατί αγωνιστικά άρχισε να μην τα πηγαίνει καλά, σωματικά άρχισε να καταρρέει τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Ντράπηκε, όταν έδειξε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα ότι πονάει, γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας του να κάνει τεχνάσματα. Έπρεπε να το κάνει για την ομάδα του.

Ήθελε να μείνει παραπάνω, γιατί τα χρήματα είναι σημαντικά σε αυτήν την εποχή που δεν υπάρχουν δουλειές. Έχει έναν χρόνο, που έχουν να δουλέψουν οι καλλιτέχνες. Δεν γινόταν να κάτσει παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Με πόσα λεφτά έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Καλίδης

Σας το είχαμε πει, κι έγινε πράξη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Οι συνθήκες για τον Πάνο Καλίδη μετά από 11 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο είχαν δυσκολέψει αρκετά και, όπως είπε κι αυτός στον συγκινητικό αποχαιρετιστήριο λόγο του, μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Καλίδης εξαρχής μπήκε στην ομάδα των "Διάσημων" κι ως γνωστόν εκεί τα χρηματικά ποσά είναι εντελώς διαφορετικά με αυτά των Μαχητών. Όπως είχαμε κάνει και κατά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη - που σας αποκαλύψαμε πόσα λεφτά πήρε σύνολο φεύγοντας από το παιχνίδι - έτσι θα κάνουμε σήμερα και με τον Πάνο Καλίδη.

Ο Πάνος Καλίδης σύμφωνα με τα ποσά που έχουν ακουστεί από την εκπομπή "Στην φωλιά των Κου Κου" λάμβανε για κάθε εβδομάδα παραμονής του στο παιχνίδι το ποσό των 4.500 χιλιάδων ευρώ. Ο τραγουδιστής κάθισε στον Άγιο Δομίνικο κοντά στις 11 εβδομάδες άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό είναι πλουσιότερος κατά 49.500 ευρώ.