Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς καθόταν πίσω από τα δέντρα για να κρυφακούει»

«Είναι πίσω από όλα και κινεί όλα τα νήματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς καθόταν πίσω από τα δέντρα για να κρυφακούει»

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε με την εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στάση του Τζέιμς μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως βρίσκεται πίσω από όλα όσα γίνονται στην παραλία.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής και μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των εκπομπών δήλωσε στεναχωρημένος που έφυγε τόσο νωρίς από το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ταβλαδάκη για το Survivor 4 και τον Τζέιμς

«Δεν είμαι και πολύ καλά, με έχει ρίξει όλο αυτό, γιατί δεν το περίμενα και θεωρώ, ότι δεν το άξιζα», είπε στην αρχή ο Ταβλαδάκης για την αποχώρησή του.

Στη συνέχεια σχολίασε την τριάδα των Τζέιμς, Άννας Μαρίας και Νίκου, αναφέροντας: «Απηύδησα με όλα όσα είδα και τους είπα, ότι αν συνεχίσουν έτσι, θα τους περιμένει με τις ντομάτες ο κόσμος. Μπορεί με αυτή την ατάκα να υπέθεσαν, ότι έξω δεν είναι αρεστοί. Ο Τζέιμς είναι πίσω από όλα και κινεί όλα τα νήματα με την Άννα Μαρία. Ο Νίκος είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά είναι το υποχείριό τους.

Μπορεί να έχουμε δύο ηθοποιούς, τον Κοψιδά και τον Αλέξη, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότεροι με κορυφαίο τον Τζέιμς. Ήθελε να μαθαίνει τα πάντα και κρυβόταν πίσω από δέντρα, για να ακούει και να μάθει το πώς θα χτυπήσει. Είχε αποκαλέσει κάποτε τον Πάνο ως μισθοφόρο».

Γιώργος Ταβλαδάκης ΣΚΑΪ

Σχετικά με την «μπηχτή» του Αλέξη στον Νίκο για τη δημοτικότητά του, σχολίασε πως «το έκανε, μάλλον, για να του ρίξει την ψυχολογία», ενώ πρόσθεσε για τη γνωριμία του με τον Σάκη, ότι «κάναμε παρέα, τη Μαριαλένα απλώς τη γνώριζα».

Όσο για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα; «Στη θέση του Σάκη δε θα έμπαινα στο παιχνίδι. Αυτή την ώρα έχουν τη σχέση, που θα έπρεπε, και όλα είναι πιθανά», απάντησε.

Παράλληλα, κλήθηκε να μιλήσει για τα ψάρια, που δεν έφαγε η τριάδα μετά το ψάρεμα του Σάκη, διευκρινίζοντας πως «τα παιδιά είπαν ότι δε θέλουν, μιας και τα ψάρια ήταν μόνο δέκα». Επίσης, είπε για τον Αλέξη Παππά, ότι «είναι ένας κανονικός ηθοποιός και κάνει το οτιδήποτε, για να φέρει τη διχόνοια, και ειδικά στην κόκκινη ομάδα, όπως έκανε στο τελευταίο συμβούλιο».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το δώρο του Γιώργου Ταβλαδάκη στη σύντροφό του από τον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και το απόγευμα της Κυριακής προσγειώθηκε στην Ελλάδα, όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Όταν έφυγε για Άγιο Δομίνικο ήμασταν οι πρώτοι που σας φέραμε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την σύντροφό του, Σπυριδούλα Ανδριώτη.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο πρώην παίκτης της ομάδας των Μπλε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα επισκέφθηκε το σπίτι της καλής του, όχι με άδεια χέρια. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δείχνοντας τα τρία κοχύλια που της έφερε ο Γιώργος από την παραλία του Άγιο Δομίνικου.

Γιώργος Ταβλαδάκης Survivor

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης και από μικρή ηλικία δούλεψε σε γεωργικές εργασίες κοντά στον πατέρα του. Σπούδασε Οικονομικά στο νησί. Στα 26 του ανέβηκε στην Αθήνα αναζητώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως υπεύθυνος σε γνωστό χώρο εστίασης στο Κολωνάκι. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Ασχολείται και με την πυγμαχία συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικούς αγώνες.

Η σύντροφός του έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία, διαθέτει διαστάσεις κι εμφάνιση μοντέλου και είναι μία από τις γνωστές influencers στο ελληνικό Instagram. Επίσης, είναι αδελφή της επίσης, όμορφης Μαριτίνας Ανδριώτη, γνωστό μοντέλο κι εκείνη του Instagram.

Ταβλαδάκης Survivor σύντροφος

Και κάπου εδώ να κάνουμε μια παρένθεση και να σας πούμε πως η αδερφή της Σπυριδούλας φημολογείται εδώ και χρόνια διατηρεί σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Πέτρο Ιακωβίδη, κάτι που κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει! Πριν από αρκετούς μήνες, μάλιστα, πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει... Ας γυρίσουμε στο θέμα μας τώρα!

Η Σπυριδούλα κατάγεται από την Κέρκυρα και είναι αχώριστη με τον αγαπημένο της! Άλλωστε οι κοινές φωτογραφίες που έχουν στα social media δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Γιώργος Ταβλαδάκης Survivor