Ανθή Σαλαγκούδη: «Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε, γι’ αυτό έφυγα από το Survivor»

«Το αν θα κάνω εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα το δείτε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη: «Μάλλον ο πατέρας μου με αποκλήρωσε, γι’ αυτό έφυγα από το Survivor»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Στην φωλιά των κου κου" για το Survivor 4, αλλά και για τις φήμες που την ήθελαν να τη κρατά στο παιχνίδι ο πατέρας της και να εξαγοράζει παίκτες.

Η δημοσιογράφος με αρκετή δόση χιούμορ αναφέρθηκε στην λέξη "παλτό", αλλά και στο... τζακούζι που δεν έχει στο σπίτι της για να της λείψει όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Εκείνη τη στιγμή ένιωθα παλτό και γι’ αυτό χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη λέξη. Τζακούζι δεν έχω σπίτι μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Ένας από τους λόγους που με ιντρίγκαρε να μπω στο Survivor ήταν ότι ήταν εντελώς κόντρα ρόλος για μένα. Δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να ζήσω κάτι σαν το Survivor στη ζωή μου και ήθελα να πάρω το ρίσκο και να το ζήσω», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

 Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4 πατέρας

Να σημειώσουμε πως στο στόχαστρο της Κόκκινης ομάδας πλέον βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος που δεν του δίνουν ούτε να φάει.

Η αναφορά της Ανθής Σαλαγκούδη στον πατέρα της και το Survivor 4

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφυγα από το παιχνίδι ήταν να φάω. Μου είχαν φέρει ένα πεϊνιρλί. Μάλλον στο τέλος ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το αν θα κάνω εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα το δείτε. Θα ήθελα να κάνω infotainment».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

«Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»

Το πρωί του Σαββάτου η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor 4 ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει σε περίπτωση που της ζητηθεί κάτι αντίστοιχο από την παραγωγή.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγο καιρό μετά την επεισοδιακή της αποχώρηση από το παιχνίδι, γέλασε αρχικά με την ερώτηση για τις ψήφους από τον μπαμπά της, δεδομένης της επίθεσης που της είχε κάνει μέσα στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος και εξήγησε πως προφανώς και θα την ψήφιζε ο μπαμπάς της, και μόνο, τις φορές που βγήκε υποψήφια, αφού αυτό είναι και το λογικό.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

«Όχι μόνο μία, και δυο και τρεις και πέντε φορές που ήμουν υποψήφια με ψήφισε ο μπαμπάς μου. Ο Ηλίας και ο Τζέιμς από τους Μπλε έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να νικήσουν. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου στο Survivor αλλά δε θα ξαναπήγαινα», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.