Survivor 4: Ανάρτηση Κονδυλάτου για αποχώρηση Κοψιδά - «Έφυγε ο "μπαμπάς" της κόκκινης ομάδας»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ανάρτηση Κονδυλάτου για αποχώρηση Κοψιδά - «Έφυγε ο

Ο Περικλής Κονδυλάτος μπορεί να έχει φύγει από το Survivor 4, ωστόσο είναι φανατικός τηλεθεατής και ειδικά το χθεσινό επεισόδιο δεν γινόταν να το χάσει. Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε από το παιχνίδι έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων λίγο πριν γυρίσει στην Ελλάδα έλυσε ότι διαφορές είχε με τον ηθοποιό συμπαίκτη του , ενώ ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε και μπορεί να στεναχώρησαν.

Η ανάρτηση του Κονδυλάτου για την αποχώρηση του Κοψιδά από το Survivor 4

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Περικλής Κονδυλάτος δημοσίευσε δυο φωτογραφία. Μια από την αρχική Κόκκινη ομάδα (Παλιοί διάσημοι) και μια από την ομάδα που έχει μείνει σήμερα και έγραψε:

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!! . Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διασημοι και μετά ως Κόκκινοι.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμησαμε ο ένας τον άλλο με πολύ μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρισαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε.

Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορα του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις "μεγάλες" ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνίστηκαμε ενάντια σε εικοσαχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικοτητα μας, και αυτό μας ενώνει. Και αυτό είναι μια δεύτερη νικη:

Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο "μπαμπάς" της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία».

Survivor 4 αποχώρηση Κοψιδά

Survivor 4 ανάρτηση Κονδυλάτου για αποχώρηση Κοψιδά

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 4: Με πόσα λεφτά έφυγε ο Γιώργος Κοψιδάς από το παιχνίδι

Ο Γιώργος Κοψιδάς, όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το Youweekly.gr, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό 17/3 επεισόδιο του Survivor.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για την συμμετοχή του στο παιχνίδι και το κοινό η αλήθεια είναι ήταν διχασμένο για την συμπεριφορά του, όμως, πάει. Περασμένα ξεχασμένα.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, και λίγες ώρες μετά την έξοδό του από τον Άγιο Δομίνικο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε το deal που είχε κλείσει με την παραγωγή για να φύγει. Ήταν συμφωνημένα όλα. Αφού, λοιπόν, σας το γράψαμε κι αυτό, ας σας αποκαλύψουμε και κατά πόσα λεφτά πλουσιότερος είναι μετά το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο.

Το 2021, λοιπόν, δέχτηκε να συμμετέχει στο Survivor με εβδομαδιαία αμοιβή 3.500 ευρώ! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Ο Τριαντάφυλλος παίρνει τα διπλά από αυτόν αλλά ας είναι...

Ο ηθοποιός παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 11 ολόκληρες εβδομάδες και συγκέντρωσε το τελικό ποσό των 38.500 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα...