Survivor 4: «Ντάφι πόσο έχεις κουράσει, μια αηδία έχεις καταντήσει»

Οργισμένοι οι τουιτεράδες...

Survivor 4: «Ντάφι πόσο έχεις κουράσει, μια αηδία έχεις καταντήσει»

Εκνευρισμένοι και αγανακτισμένοι φαίνεται να είναι πια οι τηλεθεατές και συγκεκριμένα οι χρήστες του Twitter, με την συμπεριφορά του Τριαντάφυλλο στο Survivor.

Πράγματι, ο τραγουδιστής των Κόκκινων βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής, με τους συμπαίκτες του να του επιτίθονται δίχως αύριο.

Ο ίδιος στο σημερινό επεισόδιο ξέσπασε κατά του Γιώργου Κοψιδά και των δηλώσεων, ο οποίος λίγο πριν την αποχώρηση του από το παιχνίδι, είπε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».

Με αφορμή τους ισχυρισμούς του, ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε μαζί του, κατηγορώντας τον πόσο προσβλητικά ήταν όλα όσα υποστήριξε στο συμβούλιο. Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter φαίνεται πια να έχουν αγανακτήσει με το «θέατρο» του και να ζητούν απεγνωσμένα να φύγει.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets

Survivor 4 twitter χρήστες σχόλια για Τριαντάφυλλο

Survivor 4 twitter χρήστες για Τριαντάφυλλο

Survivor 4 twitter για Ντάφι

Survivor 4 twitter για Τριαντάφυλλο

Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να πίνει αγιασμό»

Ο Απόστολος Κούρτης, φίλος του Τριαντάφυλλου εδώ και 8 χρόνια μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως οι συμπαίκτες του δεν του δίνουν να φάει ψάρια.

Όπως αρχικά ανέφερε, ο τραγουδιστής το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να πιει αγιασμό, με αφορμή την κίνηση να ρίξει λίγο στους συμπαίκτες και αντιπάλους του πριν από αγώνισμα.

Ενώ, όσον αφορά τις κατηγορίες των συμπαικτών τους πως τους δωροδόκησε, ανέφερε πως δεν το έκανε από κακό, καθώς και στον ίδιο έχει πει "δώσε μου θετική ενέργεια και από εμένα ότι θες" Ενώ, αποκάλυψε: «Μου έχει δώσει και χρήματα. Άρα εγώ έχω δωροδοκηθεί από τον Τριαντάφυλλο». Και συνέχισε «Από την στιγμή που ένιωσαν προσβεβλημένοι γιατί το είπανε μετά από ένα μήνα;».

Όσον αφορά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά σχολίασε «Η αποχώρηση του Κοψιδά έδειξε πως όταν η συμπεριφορά είναι απάνθρωπη ο κοινός κόσμος το καταδικάζει».