Survivor 4 Spoiler: Έτσι βρίσκουν κρυφά φαγητό οι παίκτες

Συνήθως οι Μπλε ξεφεύγουν από την παραγωγή και τρώνε! Λέτε για αυτό ο Τζέιμς να είναι ο μόνος που δεν έχει αδυνατίσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler: Έτσι βρίσκουν κρυφά φαγητό οι παίκτες

Τόσο η κούραση όσο και η πείνα κάνουν τους παίκτες του Survivor 4 να κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν στην άγρια ζούγκλα. Μάλιστα, τον τρόπο για να ξεχνάνε για λίγα λεπτά την πείνα φαίνεται πως τον έχουν βρει!

Οι παίκτες και των δυο ομάδων ψάχνουν στα σκουπίδια, κοιτάζουν μέσα στα αυτοκίνητα της παραγωγής, ενώ επίσης δωροδοκούν σεκιουριτάδες και ντόπιους, προκειμένου να πάρουν κάποιο φαγητό.

Επίσης, όπως εξήγησε το Happy Day και ο Κώστας Φραγκολιάς, σε κοντινή απόσταση από τα πρόχειρα καταλύματα των παικτών του Survivor, γυρίζεται το παιχνίδι Exathlon, που ανήκει και αυτό στην Acun Medya, και εκεί λοιπόν πάνε οι παίκτες για να βρουν φαγητό.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι συνήθως είναι οι παίκτες της μπλε ομάδας, γιατί βρίσκονται πιο κοντά στο Exathlon. Εντάξει, να πούμε και την αλήθεια, η κοιλίτσα του Τζέιμς δεν έχει φύγει», ανέφερε μάλιστα, ο Φραγκολιάς.

Ωστόσο, δείτε και ποιες παίκτριες από την επόμενη εβδομάδα έχουν ασυλία και δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Αυτή είναι η νέα κλίκα του Survivor 4 μετά την ένωση

Μπορεί να τσακώθηκαν, μπορεί να βρίστηκαν, ωστόσο οι πρώην κολλητοί Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς, θα γίνουν όπως φαίνεται και πάλι... κολλητοί μετά την ένωση των δυο ομάδων στο Survivor 4.

Ο Ντάφυ όπως έχουμε δει, το τελευταίο διάστημα έχει μείνει μόνος του μετά το σάλο που ξέσπασε στην Κόκκινη ομάδα περί δωροδοκίας του τραγουδιστή σε Ασημακόπουλο και Κόρο. Μπορεί με την Μαριάνθη να μιλάει περισσότερο και να κάθονται μαζί, ωστόσο οι παρέες αλλάζουν μετά την ένωση, αφού σε μια παραλία θα μένουν και οι δυο ομάδες.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν θα πλησιάσει όχι μόνο τον Σάκη Κατσούλη όπως δήλωσε, αλλά και τον Αλέξη Παππά αφού όπως είδαμε στα τελευταία συμβούλια του νησιού ο ηθοποιός τον είχε υποστηρίξει σε πολλά θέματα για τα οποία τον κατηγορούσαν.

Από την πλευρά του ο Παππάς όπως φαίνεται θα τον καλοδεχτεί, καθώς έχει δει πως είναι δυνατός παίκτης όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αφού όσες φορές έχει βγει προτεινόμενος δεν έχει φύγει από το παιχνίδι, αντιθέτως έχει εξουδετερώσει καλούς αγωνιστικά παίκτες.

Survivor 4 Spoiler Τριαντάφυλλος Παππάς ένωση ομάδων

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από Santo Dominico, όπου γυρίζεται το party της ένωσης με τον Jason Derulo να τους διασκεδάζει, ήδη ο Ντάφυ φαίνεται να ήρθε κοντά με τον Παππά, τον Σάκη Κατσούλη και γενικά την παρέα του.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως το Survivor 4 είναι το παιχνίδι των... ανατροπών και όσον αφορά τις σχέσεις των παικτών και μπορεί να μην αργήσουμε να τους δούμε να τσακώνονται, αφού στο τέλος ένας θα είναι νικητής και αφού είναι τα "μαύρα" πρόβατα του ριάλιτι θα είναι αυτοί που θα ψηφίζονται συνέχεια.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram